Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder umarim hulle yoluyla besiktasa gider. Menajerinin yerinde olsam bunu yapardim

Josue, kariyerine Türkiye'de devam edecek. Galatasaray, Porto'ya 1,5 M €'luk bir teklif sunmaya hazırlanıyor. (Correio da manhã)

Maalesef renkdaş. Gitsin hemde başakşehire gitsin istiyorum. 2 milyon euro ile anlaşmazsa bende birşey bilmiyorum. Dursun dallamasının 2 milyon euro komisyonu ortaya çıkacak. Wesley kesinlikle bir yıl daha burada. Göreceksiniz

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belhanda gelmesin demiyorum ama sneijder de gitmesin 4-2-3-1 oynuyalım Belhanda 8 numara oynasın Selçuk yerine

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Josue, kariyerine Türkiye'de devam edecek. Galatasaray, Porto'ya 1,5 M €'luk bir teklif sunmaya hazırlanıyor. (Correio da manhã)

TRANSFER | @Arsenal , @SevillaFC ve @Everton'un yanı sıra Monaco'da Sander Berge (19, Genk) ile ilgileniyor. #Ligue1

TRANSFER | PSG kulübü Juan Cuadrado ile ilgileniyor. Juventus bu transfer için en az 30M€ talep ediyor. (via @DiMarzio)

Josue'yi iyi tanımlamak lazım kesinlikle bir 8 numara olduğunu düşünüyorum savunmasının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum Selçuk'tan daha agresif mesela,ama kesinlikle sorun çözecek biri değil yani 25 metre pas atıp gol attıramayacağına eminim daha çok diagonal toplarda iyi kadroda durmasında zarar yok ucuz bir maaş alırsa..

Maicon+Sao+Paulo+v+Atletico+Nacional+Copa+TlrhYf9c74hl.jpg

Galatasaray, Brezilyalı stoper Maicon'un transferinde sona geldi.

Sarı kırmızılılar, oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağlarken, Maicon ile bu hafta İstanbul'da resmi sözleşme imzalanacak. Teknik direktör Igor Tudor'un da kadroda görmek istediği oyunculardan olan Maicon, sarı kırmızılıların stoper açığını kapatacak.

Maicon, Brezilya’da yeni başlayan ve 7 hafta oynanan sezonda, 6 maçta forma giydi. 1.91 boyundaki başarılı stoper, 2015-2016 sezonunda Porto forması giydi. Maicon, Galatasaray'a imza attığı takdirde yeniden Avrupa’ya dönmüş olacak.

TRT Spor

Son düzenleme:
Tudor' un şimdi söylediklerinin pek önemi yok, kendi tabiriyle 'Politika' yapıyor diye düşünüyorum. Önemli olan kadroyu güçlendirecek oyuncuların transfer edilebilmesi. Orta sahaya adam gibi iki B2B yahut DM-B2B aldırırsa sonrasını halletmek kolay. Selçuk' un yerine oynatacağı adam canavar bir performans gösterdi diyelim; Selçuk paşa paşa kulübede oturup sırasını bekler. Artık ne medya bunu kurcalayabilir, ne de takım içinde eskisi gibi destekçileri var...

Aynı durum birkaç nüansla Sneijder için de geçerli. Keşke ikisi de gönderilebilse de sıfırdan bir orta saha kurulsa. Bu ikisinin varlığı işleri zorlaştırmaktan başka bir şey değil...

Katkıları çoktur, inkar eden çarpılır ancak işin tadı kaçmaya başlayalı epey oluyor. Yıllar sonra iyi anmak isterim kendilerini, uzadıkça bu zorlaşacak maalesef...

Josue'yi iyi tanımlamak lazım kesinlikle bir 8 numara olduğunu düşünüyorum savunmasının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum Selçuk'tan daha agresif mesela,ama kesinlikle sorun çözecek biri değil yani 25 metre pas atıp gol attıramayacağına eminim daha çok diagonal toplarda iyi kadroda durmasında zarar yok ucuz bir maaş alırsa..
Biz boyle kaybettik gecen sene delaney'e 2 milyon euro veremedik ama yedek oynayacak oynadiginda mala baglayan adamlara para sacmaya bayiliyoruz.
Josueye 1.5 verene kadar o parayi scouta verip git avrupadan 18 yasinda yetenekli bebe getir dedigimiz gun kazanacagiz.

Josue belhanda sneijder li bir kadro tudor sisteminde saç baş yoldurur

Selçuk'un kötü olması Sneijder'in kötü olması için bahane olamaz, Bruma takır takır oynuyordu.
Bruma ve sneijder bir değil bruma süratli ve driblingi olan bir oyuncu göze hoş gelen stili var yoksa brumanında 10 tane rahat yediği pozisyon vardır bu sene ve sneijderin ileriye bıraktığı paslar sayesinde bu kadar hoş gözüktü emin ol sneijderin önünde tek pasa girebilen rakip stoperleri yaptığı koşularla sağa sola sürükleyip sneijderin önünü açabilen bir forvet olsa idi minimum 10 golü bulurdu ne poldi ne eren sneijderle uyumlu değildi

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt