Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden çünkü arkasında ki adamlar çöp Selçuk 2 metre ileri pas atamıyor insan kör olsa görür sneijder takımı atağa çıkarmak için defansa gelip top alıyordu resmenGeçen sene derbilerde(Başakşehir dahil) kazanamadık.
Belhanda gelmesin demiyorum ama sneijder de gitmesin 4-2-3-1 oynuyalım Belhanda 8 numara oynasın Selçuk yerineMaalesef renkdaş. Gitsin hemde başakşehire gitsin istiyorum. 2 milyon euro ile anlaşmazsa bende birşey bilmiyorum. Dursun dallamasının 2 milyon euro komisyonu ortaya çıkacak. Wesley kesinlikle bir yıl daha burada. Göreceksiniz
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Favre hocam kapmış yins Gül gibi oyuncuyu.İmbula önümüzdeki günlerde Nice ile sözleşme imzalayacak ( L’Equipe)
Neden çünkü arkasında ki adamlar çöp Selçuk 2 metre ileri pas atamıyor insan kör olsa görür sneijder takımı atağa çıkarmak için defansa gelip top alıyordu resmen
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz boyle kaybettik gecen sene delaney'e 2 milyon euro veremedik ama yedek oynayacak oynadiginda mala baglayan adamlara para sacmaya bayiliyoruz.Josue'yi iyi tanımlamak lazım kesinlikle bir 8 numara olduğunu düşünüyorum savunmasının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum Selçuk'tan daha agresif mesela,ama kesinlikle sorun çözecek biri değil yani 25 metre pas atıp gol attıramayacağına eminim daha çok diagonal toplarda iyi kadroda durmasında zarar yok ucuz bir maaş alırsa..
Bruma ve sneijder bir değil bruma süratli ve driblingi olan bir oyuncu göze hoş gelen stili var yoksa brumanında 10 tane rahat yediği pozisyon vardır bu sene ve sneijderin ileriye bıraktığı paslar sayesinde bu kadar hoş gözüktü emin ol sneijderin önünde tek pasa girebilen rakip stoperleri yaptığı koşularla sağa sola sürükleyip sneijderin önünü açabilen bir forvet olsa idi minimum 10 golü bulurdu ne poldi ne eren sneijderle uyumlu değildiSelçuk'un kötü olması Sneijder'in kötü olması için bahane olamaz, Bruma takır takır oynuyordu.