Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Konyali denen arkadas kadikoylu olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son Dakika olarak mı?ntvsspor clichy haberi yapmış
bu dünyada frikikleri penalti gibi atan tek oyuncu selcukNeye göre hırsız kime göre hırsız bu adamın klüp için yaptıklarının onda birini yapamazsın o yüzden susup biat ediceksin Selçuk efendiye gelince ulan adam sormazmı Selçuk kime pas atsın diyon adam mevlana gibi dönüyor bir kişi bastımı yıkılıyor Selçuk 29 yaşından sonra bitti şu oynadığı futbolla bizden başka hiç bir takımda kadroya giremez bu ölü
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaş ne geldiyse selçuk tolga serdar gibi adamlar yüzünden geldi.Serdar azizi aldık.4.5m euro gömdük 2m euro da maaş veriyoruz.Kaç maç oynadı 10 maçı geçmemiştir.Katkı 0
Tolga ciğerci 1 tane isabetli şutu yok.Selçuk inan adamın yakın duran top ve penaltılar dışında katkısı sıfır ? Anlatın bu adamlar tüm derbilerde takımları delik deşik mi etti ? Maç mı kazandırdı ? Birazda bunlardan bahsedelim isterseniz ? Herkes muslera sneijder gibi adamlara atıp tutarak kendisini futbol uleması sanıyor herhalde.
Ha dersin ki 20 23 yaş arasında gençleri araştıralım genç bir takım kuralım tamam ama selçuk semih gibi adamlarla takım kurmaya kalkıyorsan lig zaten oynamadan bitmiştir.
Inşallah 4-3-3 yada 4-2-3-1 oynarızClichy bitmiş.
H.O.
Acaba 3lü mı 4lü mı oynayacağız...
Yıllar sonrası bir üst düzey BEKimiz olacak.
Kötü bekler pek bir katkısı olmadığı için ... taraftar bek mevkisimi önemsemiyor. Kaliteli bir Bek Ofans oyununda büyük katkı sağlar
Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk
garry rodriguez tasini taragini toplasin defolsun gitsin bi halta yaramiyo
Takimda kim biseye yariyor sen bunu acikla bana
bu dünyada frikikleri penalti gibi atan tek oyuncu selcuk
ben kimseye biat etmem hele hirsizlara asla kardes
kendi adina konus istersen
En son ne zaman derbi kazandırdı Selçuk bile 2 mi 3 mü sene önce Selçuk iyiydi evet bir Zamanlar iyiydi kaptanlık görevini bile yapamıyor bu adam saha içindebu dünyada frikikleri penalti gibi atan tek oyuncu selcuk
ben kimseye biat etmem hele hirsizlara asla kardes
kendi adina konus istersen