Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA |G.Saray, Clichy ile büyük ölçüde anlaştı. 2.5 Milyon € + imza parası ödenecek. 28 Haziran'daki kampa yetiştirilecek. (NTVSPOR)

fabrikada mi yapiliyor bu Clichy?

Aliexpress'den sparis mi veriliyor ?

nasil yetistirilecek arkadas?? Fener basip alip getirtiyor .. biz hep bekliyoz da beklioz

GARRY RODRIGUEZ'i seven kac kisiyiz ?
giphy.gif

GSC App VIP Edition 1.0 ™

gael clichy kariyerindeki son 3 resmi golü de sağ ayağıyla atmış*

*gereksiz ilginç bilgi

dini imani selçuk inan olmuş adaminalajalsjal neler var ya allahim

32 yaşında bir kılışiye kim hayır diyebilir.

su kadrolara Garry Rodriquez yazmayin arkadaslar..

biri rahatsiz oluyor ..

:troll:

ona bakarsan sizin dediklerinizde olmuyor

yönetim sizin düsüncelerinize göre hareket etmiyorki yönetimde size böyle gülüyor iste

ama herkes kendi yorumunu yaziyor burda bende kendi yorumumu yaziyorum sizin gibi bi farkimiz yok yani

siz yöneticimisiniz nesiniz ne yetkiniz var ? anca kendi kendinize yaziyorsunuz bende size gülüyorum iste böyle

Arif de Clichy'i doğruladığına göre bize hayırlı olsun demek düşer.

Muslera
Transfer - Maicon - Serdar - Clichy
Transfer
Selcuk - Belhanda
Sinan - Gomis - Transfer​

Belhanda ve Gomis transferleri bitti, Maicon ve Clichy bitmek uzere

Sag bek icin Tete veya baska bir yetenekli genc sag bek

Orta sahaya Imbula, olmazsa mancity'deki Fernando olabilir

Sol kanada bruma gibi scout transferi yapilmali

Sneijder kalirsa belhanda sol kanatta oynayabilir

Doğru söylüyor. Gelişmeyi ve kariyeri düşünüyorsa oynayacağı yer LOW Türkiye ligi diil Fransa.

İngiltere'de Türkiye ligine Katar/MLS ile aynı seviyede baktıklarını birtek Türkler anlayamıyor. Sadece Türkiye diil bir sürü ülkeye.

Sen kendi ülkende adam gibi oyuncu yetiştirip ihraç edemeyen bir ülkesin, milli takımına bile Almanya'dan oyuncu çalıyorsun. Kimse sana genç oyuncusunu vermez. Sen kendi ligindeki oyuncuyu beğenmezken onlar da Türkiye çöplüğüne gömmek istemiyor olabilir.

Önce elindekini geliştir.

Bruma'yı bile Galatasaray diil Real Sociedad geliştirdi, yoksa o da sönüp gidecekti. Hazır lokma istiyorsunuz siz, elindekini geliştir önce, ihraç et sürekli, o zaman bu herifler yapıyor derler, zaten o zaman onların İmbula'sına da ihtiyacın kalmaz.

Ben bu heriflerin yerinde olsam Türkiye ligine genç oyuncu yollamam. Sen de yollamazsın.
evet haklısın benim onu vurgulamamın anacı Galatasaray'a 3. Sınıf takım edası ile yaklaşması bu tarz kalitedeki bir takımın.
yoksa evet Türkiye ligine gelişsin diye oyuncu gönderilmez anca para kazanmak için gönderilir :)

yönetim sizin düsüncelerinize göre hareket etmiyorki yönetimde size böyle gülüyor iste

ama herkes kendi yorumunu yaziyor burda bende kendi yorumumu yaziyorum sizin gibi bi farkimiz yok yani

siz yöneticimisiniz nesiniz ne yetkiniz var ? anca kendi kendinize yaziyorsunuz bende size gülüyorum iste böyle

1014402.jpg

rodriguez gelmeden önce adini daha önceden duydunmu aceba cok merak ettim
Pek fazla takip edilecek bir ligte oynamiyordu o yüzden duymadım.

Bazı oyuncuların çok iyi özellikleri vardır ama diğer özellikleri vasattir , bu yüzden asla yıldız olamasalar da bu özelliklerini kullanarak çok başarılı olabilirler.

Rodrigues de hız dribbling ve mücadele açısından bence gayet yeterli bir kanat oyuncusu üstelik disiplinsiz değil , görevini ihmal etmiyor ve bencil oynamıyor.

Bence bruma'nin yerini doldurmasa da epey asist yapacak ve oyun hızımızı artıracaktır.

Şimdi bazıları troll olduğu çok bariz olan bu hesaba neden cevap verdim diyebilir , e var bir bildiğim diyelim

Sıkıntı yok bizde sana gülüyoruz ?

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt