- 27 Ocak 2010
- 139.211
- 105.504
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maclari merkezde oynayan oyuncular degil genelde forvet forvet arkasi kanat gibi hucüm oyunculari kazandirir
evet haklısın benim onu vurgulamamın anacı Galatasaray'a 3. Sınıf takım edası ile yaklaşması bu tarz kalitedeki bir takımın.
yoksa evet Türkiye ligine gelişsin diye oyuncu gönderilmez anca para kazanmak için gönderilir![]()
Trol olsaydı eğlenirdik biraz ters algı kara mizah okurduk ama bu bildiğin kalitesiz mizah.kes lan laflarina dikkat et banlatirim seni
adam gibi konus benimle
kes lan laflarina dikkat et banlatirim seni
adam gibi konus benimle
Bitmiş. 99% bitmiş.Arif de Clichy'i doğruladığına göre bize hayırlı olsun demek düşer.
Haddini bil kusbabanin sitesimi burasi ?
Aydincim sen Galatasarayli degil selcuksporlusun herhalde . selcuk senin bu dediklerini gorse deli mi la bu kimi anlatiyo der
Tamam Selçuk pogbadan iyi ? adam pogba ile kıyasa vurdu ?takimda kaliteli adam olmayinca pas alis verisi zor oluyor biraz be
hadi pogbayi koy adanaspora bakalim ne yapiyor ?
Oyuncu yetiştirme veya geliştirme konusunda 3. sınıf. Sadece Galatasaray diil, bana göre Inter, Roma gibi kulüpler de bu konuda 3. sınıf, genç oyuncu piç edecek kulüpler, 1. sınıf ligde olmalarına rağmen![]()
NTVSPOR | Igor Tudor, Lionel Carole için olumsuz rapor verdi. Takımdan gönderilmese dahi ilk 11 planlarında yok.
Haddini bil kus
Bi insan şu durumda Selçuk denen herifi savunuyorsa ya kuştur ya açık seçik gerizekalı beyinsizin önde gidenidir. NET
tudor iyimi kötü mü hocadır bilmiyorum ama futbolcudan anlıyor herif.NTVSPOR | Igor Tudor, Lionel Carole için olumsuz rapor verdi. Takımdan gönderilmese dahi ilk 11 planlarında yok.
Kisin talibi var diyorlardi, yine yalan attilar herhalde her zamanki gibi.
Tamam Selçuk pogbadan iyi ?????? adam pogba ile kıyasa vurdu ??????
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kes lan laflarina dikkat et banlatirim seni
adam gibi konus benimle