Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_oqj1m4xyfP1qjg9wro1_400.gif

tumblr_oqjqhxWEvU1tsy0uoo5_400.gif

evet haklısın benim onu vurgulamamın anacı Galatasaray'a 3. Sınıf takım edası ile yaklaşması bu tarz kalitedeki bir takımın.
yoksa evet Türkiye ligine gelişsin diye oyuncu gönderilmez anca para kazanmak için gönderilir :)

Oyuncu yetiştirme veya geliştirme konusunda 3. sınıf. Sadece Galatasaray diil, bana göre Inter, Roma gibi kulüpler de bu konuda 3. sınıf, genç oyuncu piç edecek kulüpler, 1. sınıf ligde olmalarına rağmen :)

Ben Stoke City başkanı olsam elimdeki genç bir oyuncuyu parlatıp değerini yükseltmek istiyorsam kiralamak için Inter yerine Nice'i Nantes'i filan tercih ederim açıkçası. Satıcaksam Inter tabi.

Son düzenleme:
kes lan laflarina dikkat et banlatirim seni

adam gibi konus benimle
Trol olsaydı eğlenirdik biraz ters algı kara mizah okurduk ama bu bildiğin kalitesiz mizah.

Otur yerine sana puanım 3/10

Eğer aydin aslan 'san arkandan keşke geri donsun diyenleri üzüyorsun soyleyeyim

Dursun Özbek: "Tudor'un Sneijder'i istememesi gibi bir durum yok. Sneijder hala bizim futbolcumuz ve 1 yıllık kontratı var."

Oyuncu yetiştirme veya geliştirme konusunda 3. sınıf. Sadece Galatasaray diil, bana göre Inter, Roma gibi kulüpler de bu konuda 3. sınıf, genç oyuncu piç edecek kulüpler, 1. sınıf ligde olmalarına rağmen :)

Clichy'den memnun musun renktas cityliler pek sevmez genelde amma bizim lig açısından düşünürsen?

1. Imbula
2. L. Gustavo
3. Fernando

Imbula nın alternatifi kimler acaba...

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Son düzenleme:
selcuk'un akrabasi falan heralde baska açıklaması yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt