- 26 Kasım 2012
- 185.581
- 258.194
- 5.998
GARRY RODRIGUEZ'i seven kac kisiyiz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA |G.Saray, Clichy ile büyük ölçüde anlaştı. 2.5 Milyon € + imza parası ödenecek. 28 Haziran'daki kampa yetiştirilecek. (NTVSPOR)
Bende onu bekliyordum ama cevaplamayi iki defa kactiRahmi buda soru mu tabi ki selcuk![]()
Gary rodrigez e tapıyoruz ?GARRY RODRIGUEZ'i seven kac kisiyiz ?
GARRY RODRIGUEZ'i seven kac kisiyiz ?
gael clichy kariyerindeki son 3 resmi golü de sağ ayağıyla atmış*
*gereksiz ilginç bilgi
su kadrolara Garry Rodriquez yazmayin arkadaslar..
biri rahatsiz oluyor ..
:troll:
evet haklısın benim onu vurgulamamın anacı Galatasaray'a 3. Sınıf takım edası ile yaklaşması bu tarz kalitedeki bir takımın.Doğru söylüyor. Gelişmeyi ve kariyeri düşünüyorsa oynayacağı yer LOW Türkiye ligi diil Fransa.
İngiltere'de Türkiye ligine Katar/MLS ile aynı seviyede baktıklarını birtek Türkler anlayamıyor. Sadece Türkiye diil bir sürü ülkeye.
Sen kendi ülkende adam gibi oyuncu yetiştirip ihraç edemeyen bir ülkesin, milli takımına bile Almanya'dan oyuncu çalıyorsun. Kimse sana genç oyuncusunu vermez. Sen kendi ligindeki oyuncuyu beğenmezken onlar da Türkiye çöplüğüne gömmek istemiyor olabilir.
Önce elindekini geliştir.
Bruma'yı bile Galatasaray diil Real Sociedad geliştirdi, yoksa o da sönüp gidecekti. Hazır lokma istiyorsunuz siz, elindekini geliştir önce, ihraç et sürekli, o zaman bu herifler yapıyor derler, zaten o zaman onların İmbula'sına da ihtiyacın kalmaz.
Ben bu heriflerin yerinde olsam Türkiye ligine genç oyuncu yollamam. Sen de yollamazsın.
ona bakarsan sizin dediklerinizde olmuyor
yönetim sizin düsüncelerinize göre hareket etmiyorki yönetimde size böyle gülüyor iste
ama herkes kendi yorumunu yaziyor burda bende kendi yorumumu yaziyorum sizin gibi bi farkimiz yok yani
siz yöneticimisiniz nesiniz ne yetkiniz var ? anca kendi kendinize yaziyorsunuz bende size gülüyorum iste böyle
Pek fazla takip edilecek bir ligte oynamiyordu o yüzden duymadım.rodriguez gelmeden önce adini daha önceden duydunmu aceba cok merak ettim
Sıkıntı yok bizde sana gülüyoruz ?ona bakarsan sizin dediklerinizde olmuyor
yönetim sizin düsüncelerinize göre hareket etmiyorki yönetimde size böyle gülüyor iste
ama herkes kendi yorumunu yaziyor burda bende kendi yorumumu yaziyorum sizin gibi bi farkimiz yok yani
siz yöneticimisiniz nesiniz ne yetkiniz var ? anca kendi kendinize yaziyorsunuz bende size gülüyorum iste böyle