Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6-8 numara rotasyonunda elinde 4 oyuncu olur Tolga burdaki 3. - 4. oyuncu olur. Selçuk da öyle.

Adam göndermeye en kötülerden başlarsın De Jong, Koray Günter vb. AS oynayan Selçuk ve Tolga'yı ROTASYON oyuncusu konumuna düşürecek 2 adam alırsan Tolga'nın kalmasında sorun yok.

Benimkisi sadece bir örnekti.Daha niceleri var.Eray cavanda semih gibi başlanması gerekiyorsa buralardan başlamak lazım.

Ilk sezonunda iyiydi bence ama gecen sezon cok kötüydü.

Bize kesinlikle daha iyi bir solbek lazim. Ben seviyorum Carole'ü ama bu adamin hic yüzü gülmüyor bir derdi mi var anladim. Arkadasi falan da yok takimda herhal, Denayer ile gülüp egleniyorlardi hep o gitti yalniz kaldi.

Linnes de sanki dislaniyor gibi.
en cok linnese üzülüyorum

1319670_o2c2e.jpg
Hemen yakaladın Pukki
Tabiki Fernando olacak o :D

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

tamam ozaman kaptani kim yapalim dursun özbek sizi burdan takip ediyodur onuda belirleyinde burdan dursun özbek onu kaptan yapsin

komik olmayin herkesin fikrinede saygili olun adam gibi

İyi ama fikirlere adam gibi saygı duymak için önce fikirlerini adam gibi belirtmek gerek serkan efendi

-Tapatalk-

Clichy'den memnun musun renktas cityliler pek sevmez genelde amma bizim lig açısından düşünürsen?

Türkiye'de gayet iş yapar hatta bence Premier Lig'de 4-5 takım hariç diğerlerinde de rahat oynar. Ama Roberto Carlos da beklemeyin bence bi de yaşı sebebiyle eski halinde değil ama gayet iş yapar. Kaç para verecekler acaba?

Yaşı ilerliyor her sene tabi. Çok ilginç City bunları yaşlı artık geçti bunlardan diye yollarken Dani Alves'i alıyor.

Son düzenleme:
aydın gsc tarihinin en eski üyelerinden olduğu için kuş yakıştırması yapmaya cesared edillemiyordu ancak bu yeni bir üye olduğundan bilinçaltınızda hemen şuna kuş diyelim mantığı oluşuyor çünkü sizle aynı düşüncelere sahip değil. yazış şekli, cevabları, yüksek karakteriyle baskın olması herşeyiyle birebir aydın işte.

Gomis, Belhanda, Clichy, Maicon kesin gibi olan transferler bunlar değilmi renkdaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt