- 26 Kasım 2012
- 185.580
- 258.194
- 5.998
Selçuk'u savunduğumu nereden çıkardın Dvořák. Yok öyle birşey.
Yok artik !!!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk'u savunduğumu nereden çıkardın Dvořák. Yok öyle birşey.
Aydın'ı severdik bu arkadaşın onunla bir ilgisi yok :/
Kuş avcısı huzur içinde yatsın
TapaTalK
6-8 numara rotasyonunda elinde 4 oyuncu olur Tolga burdaki 3. - 4. oyuncu olur. Selçuk da öyle.
Adam göndermeye en kötülerden başlarsın De Jong, Koray Günter vb. AS oynayan Selçuk ve Tolga'yı ROTASYON oyuncusu konumuna düşürecek 2 adam alırsan Tolga'nın kalmasında sorun yok.
@Aydın Aslan kardeşim değil o.
bu hususlarda yanılmam
Evet yasak
-Tapatalk-
en cok linnese üzülüyorumIlk sezonunda iyiydi bence ama gecen sezon cok kötüydü.
Bize kesinlikle daha iyi bir solbek lazim. Ben seviyorum Carole'ü ama bu adamin hic yüzü gülmüyor bir derdi mi var anladim. Arkadasi falan da yok takimda herhal, Denayer ile gülüp egleniyorlardi hep o gitti yalniz kaldi.
Linnes de sanki dislaniyor gibi.
Hemen yakaladın Pukki
tamam ozaman kaptani kim yapalim dursun özbek sizi burdan takip ediyodur onuda belirleyinde burdan dursun özbek onu kaptan yapsin
komik olmayin herkesin fikrinede saygili olun adam gibi
tamam ozaman kaptani kim yapalim dursun özbek sizi burdan takip ediyodur onuda belirleyinde burdan dursun özbek onu kaptan yapsin
komik olmayin herkesin fikrinede saygili olun adam gibi
şu spastiğe cevap vermeyin arklar
Clichy'den memnun musun renktas cityliler pek sevmez genelde amma bizim lig açısından düşünürsen?
İyi ama fikirlere adam gibi saygı duymak için önce fikirlerini adam gibi belirtmek gerek serkan efendi
-Tapatalk-