Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco, Michy Batshuayi'yi 6 aylığına kiralama konusunda Chelsea ile anlaşmaya vardı. Açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor. (RMC)

:/

Kendi egosu için takımın içine sicmasi için görüşünüz nedir ?
yasın 42
terimin tum kupalarını gormussundur. uefayı bizden daha net hatırlarsın
tum hazımsızlıgının sebebi bu mu ?:D:cigara:

bardagın bos tarafıyla ilglenmek yerine dolu tarafına bakabilirsin

Beşiktaş Transfer Komitesi Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Tolgay Arslan için 5-6 milyon euroluk rakamlar konuşuluyor, o civarda bir teklif gelirse değerlendirebiliriz."

ScreenHunter_1.webp

Beyler kavga çıkacak mi ona göre bekleyecem tam ortam gerilir gibi oluyor duruluyorsunuz

yasın 42
terimin tum kupalarını gormussundur. uefayı bizden daha net hatırlarsın
tum hazımsızlıgının sebebi bu mu ?:D:cigara:

bardagın bos tarafıyla ilglenmek yerine dolu tarafına bakabilirsin
Konunun Terim ile ne alakası var ve cevapta Terim ile ilgili ne gördün... Lütfen sıçma organını kullanıp düşünme ve yorum yapma... LÜTFEN...

1547388874152.webp
1547388902645.webp

6 Eylül Cuma | Andorra maçı öncesi:
Ünal Aysal:

Hocam bu akşam için bol şans diliyoruz. Allah kolaylık versin.

Fatih Terim: Teşekkürler başkanım.

6 Eylül Cuma - Andorra maçı sonrası
Ünal Aysal:

Tebrikler hocam, herşey gönlünce olsun. Çok zevkli bir maç oldu. Takım uykudan uyanmış gibi idi. Devamı artık Romenlerin başına. Sevgiler

Fatih Terim: Teşekkürler başkan inşallah dediğiniz gibi olur, romanyaya beklerim, ssvgiler.

10 Eylül Salı Romanya maçı öncesi
Ünal Aysal:

Hocam başarılar, Allah yardımcımız olsun

10 Eylül Salı - Romanya maçı sonrası:
Ünal Aysal:
Hocam Süper netice.. Eline sağlık, darısı haftaya Real Madrid.. Tebrikler, Seni ve Bütün ekibi gönülden kutluyorum.. Selam ve sevgiler..

13 Eylül - Cuma - Antalya maçı öncesi:
Ünal Aysal:
Hocam bu akşam için başarılar diliyorum

13 Eylül Cuma
Ünal Aysal:
Hocam geçmiş olsun. Telafi ederiz, daha yolumuz uzun.

Fatih Terim: Sağol başkan, şimdi gördüm teşekkürler.

17 Eylül Salı, Real maçı öncesi:
Ünal Aysal:
Hocam başarılar

19 Eylül Perşembe:
Ünal Aysal:
Hocam sana ulaşamıyorum beni ararmısın, bir araya gelip konuşmak istiyorum. Saat 18 gibi orada isen Floryaya uğrayabilirim.

1547389401911.webp

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

İçinde ego geçen bir cümle kurup dolaylı yoldan da olsa nasıl bir kafa terimi savunabilir?Terimin egolarından da konuşalım mı ?

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yoo o iki egoistin horoz dövüşü farkı açacağımız dönemlerde takımı dağıtmıştı. Tek dertleri başarıyı kendisine mal etme hirslariydi... Sonuçta biri yalanlarina diğeri de düşmanının koynuna kaçtı...

Yoo o iki egoistin horoz dövüşü farkı açacağımız dönemlerde takımı dağıtmıştı. Tek dertleri başarıyı kendisine mal etme hirslariydi... Sonuçta biri yalanlarina diğeri de düşmanının koynuna kaçtı...

mevzuyu net bir sekilde izah eden bir post

aysal dedem de maşallah mesaj yagmuruna tutmus fatih babişimi :d öyle eleman dersen tabi seninle ilgilenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt