Monaco, Michy Batshuayi'yi 6 aylığına kiralama konusunda Chelsea ile anlaşmaya vardı. Açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor. (RMC)
:/
T.Henry araya girip ikna etmediyse bişey bilmiyorum ben ...
Aslında bu çok güzel bir örnek yok buraya gelmez burada ne işi var vs. saçma sapan işlerle uğraşacağımıza böyle oyuncuları ikna etmeye çalışalım yoksa adamın ne işi var Monaco ile küme düşmeme mücadelesinde
Gidecek olsa sayısız kulüp isterdi Batshuayi 'yi sen oyuncuyu ikna edebilirsen her türlü oluru var o transferin buna Batshuayi 'den Balotelli 'ye Falcao'ya kadar herkes dahil Drogba sanki buraya STSL 'de başarı kovalamak için mi gelmişti ? Sneijder STSL 'de kendini ispat etmeye ihtiyacı mı vardı sanki ? ama o dönemde böyle "Dünya Yıldızı" statüsünde adamları ikna edebilecek yöneticilerimiz vardı
Ünay Aysal çıkıp "Sneijder 'i 15 dakikada aldım" diyebiliyordu şimdi düşünsene Balotelli ve Raiola ile görüşmeye Abdürrahim Albayrak 'ın gittiğini ? adamı ciddiye alıp uzlaşma yoluna gitmezler bile
Yoksa Drogba'lar Sneijder 'ler Jardel 'ler Taffarel 'ler gelmiş bu takıma yoksa sorunlu karakteri yüzünden hiçbir yerde tutunamayan Balotelli veya Valencia/Chelsea 'nin kadrosunda tutmak istemediği Batshuayi filan mı gelmeyecek ?
Sıkıntı yöneticilerimiz Duygun/Dursun ve Cengiz döneminde o kadar çapsız işlerle uğraştılar o kadar iş bilmez adamlar geldi ki Galatasaray markasını parçalayıp yok ettiler
Gerçekten asıl sıkıntımız iş bilmez yöneticiler, liyakat usulüyle işleyen 1 tane kurum yok koskoca Galatasaray 'da onun tanıdığı bunun kardeşi onun eşi 5606546 sene önce 1. derecen Liseli olduğu için divan kurulunda olanlarla dolu koskoca Galatasaray hayır kurumu gibi ne güzel
Yoksa Mustafa Cengiz vasıf taşıyorda Galatasaray Başkanı olabiliyor ? veya Abdürrahim Albayrak 'ın ne özelliği varda koskoca Galatasaray futbol takımının yöneticisi olabiliyor ? bugün transfer komitesinin başında işini hakkıyla yapan Lütfi Arıboğan / Haydun Üstünel hatta Cenk Ergün gibi adamlar olsaydı kesinlikle bu durumda olmazdık
Yahu şampiyon olmuşuz Şampiyonlar Ligi gibi muazzam bir pazara çıkıyoruz çok güzel paralar kazanma şansımız var, sırf Şampiyonlar Liginde oynama fırsatı için istediğin adamı ikna edebilirsin bizimkiler Onyekuru-Emre-Nagatomo 'yu aldılar hayatta Galatasaray ile yolları kesişemeyecek Ömer-Muğdat gibi adamları Galatasaray 'ın futbolcusu yaptılar
Bizim başımıza ne geliyorsa koskoca Galatasaray yönetimini birkaç kişinin eline bırakmamızdan geliyor Mehmet Özbek & Abdürrahim Albayrak gibi adamlar karar veriyor Galatasaray 'ın geleceğine
Neyse reis uzun uzun başını şişirdim kusura bakma artık içime ata ata patlayacak hale geldim mesele forvet transferi filan değil artık bu adamlar yarın Lewandowski 'yi de getirseler benim gözümde kesinlikle bu makama yakışmayan adamlar ...