Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Babel'in yerine transfer gündemimizde yok. O bölgede oynayan Quaresma ve Lens var. Orkan Çınar da geliyor. Dolayısıyla gündemimizde bu mevki için bir transfer yok." (Haber Global)

Bu bjk neyin kafasini yasiyor yaw. Dunya uzerinde bizden daha kotu yonetilen tek kulupler herhal.

Fatih terim hata yapti. Gelenler olmadan asla gondermemeliydi hicbir oyuncuyu. Bu yönetim hocanin kuyusunu kaziyor. Önce forvet almadilar istediler ki istifa etsin ama etmedi yine almayacaklar ama bence hoca bu sefer istifa eder ve tabi kendi ile birlikte bu beceriksizleri de götürür

Onlara kalsa yonetimin oyuncu almayacagini biliyordu.

Cunku yazin da yonetim alicaz deyip almamisti.

Fatih Terim açiklamayı yapıp bombanın pimini çekip m.cengizin eline verdi.

Simdi ya 2 santrafor ve 2 stoper alacak ya beceremediginden o koltuktan kalkacak, seçim m.cengizin!!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Babel'in yerine transfer gündemimizde yok. O bölgede oynayan Quaresma ve Lens var. Orkan Çınar da geliyor. Dolayısıyla gündemimizde bu mevki için bir transfer yok." (Haber Global)
moting psgda mutlu maası dolgun neden gelsin

Tursu* denen bok suratliyi ayrı bı yere koyuyorum elbette ama tarihimizde bu kadar beceriksiz başka bir yönetim olmadı ve olmayacak da. Koskocaman GS'in 6 aydır Eren haricinde forveti yok. An itibariyle kadroda tek bir forvet oyuncusu yok. Bu kepazeligi yasatanlar inşallah tez zamanda defolup gider...

ligin en gerizekalı takımı bızız sanıyordum ama tinercilerde bizim kadar varmış takımın en iyi adamını gönderdi kekolar

Nedemek halen drasfer yok

Monaco, Michy Batshuayi'yi 6 aylığına kiralama konusunda Chelsea ile anlaşmaya vardı. Açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor. (RMC)

:/
T.Henry araya girip ikna etmediyse bişey bilmiyorum ben ...

Aslında bu çok güzel bir örnek yok buraya gelmez burada ne işi var vs. saçma sapan işlerle uğraşacağımıza böyle oyuncuları ikna etmeye çalışalım yoksa adamın ne işi var Monaco ile küme düşmeme mücadelesinde

Gidecek olsa sayısız kulüp isterdi Batshuayi 'yi sen oyuncuyu ikna edebilirsen her türlü oluru var o transferin buna Batshuayi 'den Balotelli 'ye Falcao'ya kadar herkes dahil Drogba sanki buraya STSL 'de başarı kovalamak için mi gelmişti ? Sneijder STSL 'de kendini ispat etmeye ihtiyacı mı vardı sanki ? ama o dönemde böyle "Dünya Yıldızı" statüsünde adamları ikna edebilecek yöneticilerimiz vardı

Ünay Aysal çıkıp "Sneijder 'i 15 dakikada aldım" diyebiliyordu şimdi düşünsene Balotelli ve Raiola ile görüşmeye Abdürrahim Albayrak 'ın gittiğini ? adamı ciddiye alıp uzlaşma yoluna gitmezler bile

Yoksa Drogba'lar Sneijder 'ler Jardel 'ler Taffarel 'ler gelmiş bu takıma yoksa sorunlu karakteri yüzünden hiçbir yerde tutunamayan Balotelli veya Valencia/Chelsea 'nin kadrosunda tutmak istemediği Batshuayi filan mı gelmeyecek ?

Sıkıntı yöneticilerimiz Duygun/Dursun ve Cengiz döneminde o kadar çapsız işlerle uğraştılar o kadar iş bilmez adamlar geldi ki Galatasaray markasını parçalayıp yok ettiler

Gerçekten asıl sıkıntımız iş bilmez yöneticiler, liyakat usulüyle işleyen 1 tane kurum yok koskoca Galatasaray 'da onun tanıdığı bunun kardeşi onun eşi 5606546 sene önce 1. derecen Liseli olduğu için divan kurulunda olanlarla dolu koskoca Galatasaray hayır kurumu gibi ne güzel

Yoksa Mustafa Cengiz vasıf taşıyorda Galatasaray Başkanı olabiliyor ? veya Abdürrahim Albayrak 'ın ne özelliği varda koskoca Galatasaray futbol takımının yöneticisi olabiliyor ? bugün transfer komitesinin başında işini hakkıyla yapan Lütfi Arıboğan / Haydun Üstünel hatta Cenk Ergün gibi adamlar olsaydı kesinlikle bu durumda olmazdık

Yahu şampiyon olmuşuz Şampiyonlar Ligi gibi muazzam bir pazara çıkıyoruz çok güzel paralar kazanma şansımız var, sırf Şampiyonlar Liginde oynama fırsatı için istediğin adamı ikna edebilirsin bizimkiler Onyekuru-Emre-Nagatomo 'yu aldılar hayatta Galatasaray ile yolları kesişemeyecek Ömer-Muğdat gibi adamları Galatasaray 'ın futbolcusu yaptılar

Bizim başımıza ne geliyorsa koskoca Galatasaray yönetimini birkaç kişinin eline bırakmamızdan geliyor Mehmet Özbek & Abdürrahim Albayrak gibi adamlar karar veriyor Galatasaray 'ın geleceğine

Neyse reis uzun uzun başını şişirdim kusura bakma artık içime ata ata patlayacak hale geldim mesele forvet transferi filan değil artık bu adamlar yarın Lewandowski 'yi de getirseler benim gözümde kesinlikle bu makama yakışmayan adamlar ...

Hangi liseli başkan fatih terim'i kabullenmiş ki ünal aysal kabullensin. Boşverin liseli başkan savunmayı. 96-00 arası romenler ben paramı almadan oynamam dediğinde fatih terim cebinden para vermişti. Ünal aysal basketbolcuların parasını ödeyemediğinde fatih terim futbolcuların bir taksiti geçikebilir. Aylarca maaş alamayan basketbolcuların parasını verin demişti. Ama ergen liseli taraftarımız bi o takım bi bu takım taraftarı olmakla meşguldü.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gheorghe Hagi: "Bana şunu söyleyin, Belhanda'nın kaç golü, kaç asisti var? 10 numara benim için odur. Çünkü 10 numaranın işi budur. Benim takımımda 10 numara en fazla asist yapan, en fazla gol atan oyuncudur."

Çöphandalilar burdami?

Belhanda: ‚Ben 10 numara degilim‘

Degilsin Evet

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hay ağzını öpem Gicam benim.

Burada bi dolu ergenle ugrasiyoruz belhandaymis vs.

cok sukur bugunde forvetsisiz. en sonunda bir herifin yuzunu boyayip coloboly diye transfer edebilir apo

Alanda son muhabbet nedir espri yapmadan açıklamak isteyen bir renktaşımız var mı? Gidiyor geliyor yine karışmış ortalık

bence transfer yapılmayacak ama tepkileri aza indirmek icin son haftaya kadar acıklamada olmayacak

aysalı seviyorum.ama fatih terimi daha cok seviyorum.bu aşk adamı kanser eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt