Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 gün sonra maç var.Santrafor nerede?Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.Lanet olsun hepinize!

Ölüm timi

------Ndiaye Gunnarsson
Feghouli Belhanda Haraslin
---------------Tetteh

değerli dostlar ölümü gösterme aşamasında yönetimimiz aman ha bu sefer sıtmaya razı olmayalım.

İyi akşamlar

dursun.webp

Serdar-tolgay takası olmalı..
En baştan beri uğraşılsa bu takas olurdu..
Hani serdarı araplar falan almayacaksa kesinlikle takas olmalı..Bjk değil illlaki fenerde oynarım diyorsa vermeyeceksin süründüreceksin şerefsizi..

Eğerki bu serdar denen adama borç varsa mustafa cengiz sen göstere göstere yalan attığın için adam değilsin..Bu adamları şu saatten sonra savunan taraftarda adam değildir..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Ap*...
Önce 2 forvet alacağız dedi, sonra anlaştığımiz oyuncular var dedi, 2. yarı bambaşka bir GS olacak dedi. Kamp bitti, daha bırakın forvet almayı, transfer ettiğimiz oyuncuyu bile takıma katamadilar.
Ağzından Allah lafını dusurmeyen bu şahıs heralde şu an kumar oynuyordur yine Batum'da filan. Biz de enayi gibi bekliyoruz.

aysalı bitiren tulumdur,aysal çok iyi bir başkan olacakken futbol aklı olarak tulumu dinleyince ve ona görevi verince korkunc zararlar ettik, aysal avrupalı bir futbol aklını ile gelse korkunc büyük başarılara imza atardı..

2x

transfer yok mu yine

... soksunlar Alan'i. Sanki bana Messi'yi aldılar. 6 ayda sözleşmesinin bitmesine aylar kalan, takımının kadro planlamasında yer almayan oyuncuyu bile kampa yetistiremediler. Rezil herifler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
....soksunlar Alan'i. Sanki bana Messi'yi aldılar. 6 ayda sözleşmesinin bitmesine aylar kalan, takımının kadro planlamasında yer almayan oyuncuyu bile kampa yetistiremediler. Rezil herifler...
Sakin ol reis sinirlenince cok agrasif oluyorsun bosver.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt