- 27 Ocak 2010
- 138.990
- 105.212
- 5.648
Marcãoooooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası öyle çok borçları var onun dışında fikoda çok soydu bunlarıOnlar gerizekaliliklarindan ziyade parasızliktan!!
Menemen is back !
Fatih hoca, tupcu serefsizinin evine sabah kahvaltisina gitmemis olsaydi, en azili Aysal dusmanlarindan olabilirdim.
talsica da aciklamis. Alan dubaidan ayriliyor diye
Kirmiziyi hazirliyorum yavastan. Bir de tetteh gelse offf
Varmı link talisca ile ilgili şu tehteh gelsin fernando cu olacağım risk budurtalsica da aciklamis. Alan dubaidan ayriliyor diye
talsica da aciklamis. Alan dubaidan ayriliyor diye
Ulan haydi önceden FFP var oyuncu satmadan kimseyi alamayız diyorlardı şimdi elimzide harcayabileceğimiz yaklaşık 6.5 mil.€ para var (Marcao 'nun 3.5 mil.€ bonservisini düşersek)
Ee yine niye kimse gelmiyor neden forvet transferi yapılmıyor ? elimizdeki parayı harcamaya mı kıyamıyor yönetim ? veya Araplarden gelen parayı Abdürrahim Poker 'de mi kaybetti ?
Yahu Allah aşkına vallahi transferini filan geçtim çıkın açıklayın biz transfer yapamıyoruz çünkü şu yüzden diyin böyle oldu o yüzden beceremedik diyin ...
Talisca demişRodop denen ne idüğü belirsiz vatandaş Alan geliyor diyorsa kesin gelmiyecek geçmiş olsun.
Vay yavrum vay cok onemli bir adam bu galiba. Tr scouts operasyon direktörü. Vay babayin.
10 mio $ vardı bu da 9 mio € eder. %20 paok kalır 7 . marcao 3.5 kaldı 3.5Ulan haydi önceden FFP var oyuncu satmadan kimseyi alamayız diyorlardı şimdi elimzide harcayabileceğimiz yaklaşık 6.5 mil.€ para var (Marcao 'nun 3.5 mil.€ bonservisini düşersek)
Ee yine niye kimse gelmiyor neden forvet transferi yapılmıyor ? elimizdeki parayı harcamaya mı kıyamıyor yönetim ? veya Araplarden gelen parayı Abdürrahim Poker 'de mi kaybetti ?
Yahu Allah aşkına vallahi transferini filan geçtim çıkın açıklayın biz transfer yapamıyoruz çünkü şu yüzden diyin böyle oldu o yüzden beceremedik diyin ...