Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
img_920x519$2019_01_08_19_15_39_1491750.jpg

Ulan haydi önceden FFP var oyuncu satmadan kimseyi alamayız diyorlardı şimdi elimzide harcayabileceğimiz yaklaşık 6.5 mil.€ para var (Marcao 'nun 3.5 mil.€ bonservisini düşersek)

Ee yine niye kimse gelmiyor neden forvet transferi yapılmıyor ? elimizdeki parayı harcamaya mı kıyamıyor yönetim ? veya Araplarden gelen parayı Abdürrahim Poker 'de mi kaybetti ?

Yahu Allah aşkına vallahi transferini filan geçtim çıkın açıklayın biz transfer yapamıyoruz çünkü şu yüzden diyin böyle oldu o yüzden beceremedik diyin ...

Rodop denen ne idüğü belirsiz vatandaş Alan geliyor diyorsa kesin gelmiyecek geçmiş olsun.

Ulan haydi önceden FFP var oyuncu satmadan kimseyi alamayız diyorlardı şimdi elimzide harcayabileceğimiz yaklaşık 6.5 mil.€ para var (Marcao 'nun 3.5 mil.€ bonservisini düşersek)

Ee yine niye kimse gelmiyor neden forvet transferi yapılmıyor ? elimizdeki parayı harcamaya mı kıyamıyor yönetim ? veya Araplarden gelen parayı Abdürrahim Poker 'de mi kaybetti ?

Yahu Allah aşkına vallahi transferini filan geçtim çıkın açıklayın biz transfer yapamıyoruz çünkü şu yüzden diyin böyle oldu o yüzden beceremedik diyin ...

Kılavuzu karga olanın ...... Bizimki de servisçi işte. Para olsa noolur... Türkçe'yi bile doğru dürüst konuşamayan adamdan uluslararası aksiyon bekliyoruz....

Kartalişka saglam duyumcudur. Alan HO.

Screenshot_20190113-160307_Instagram.webp

Bu taraftar da 6 aydir ayni senin gibi oturup forvet transferini bekliyor be Alan

10 mio $ vardı bu da 9 mio € eder. %20 paok kalır 7 . marcao 3.5 kaldı 3.5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt