Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alayı satılsın yetti artık alayını satın miskinler ordusuna katlanmak imkansız, fernando denen herif muhlis bey olmuş sahada yürüyor,ne işe yarar bu adam ,belhonda ne yaptığı belli değil, hepsini satıııııııııııınnnnnnnnnnnnn..

Arkadaslar biraz gercekci olalim.

Balotelli hayal degil, imkansiz.
Teteh hic bir aciklama olmasa bile zaten imkansiz.
Alan medyanin büyük yalani.

Herzaman yaptigimiz hatayi tekrarliyoruz. Yine son gün, sacma sapan transferlerle devam edecegiz.
Gönül ister ki öyle olmasin ama bunun yönetimle alakasi yok. Türkiyenin futbola bakis acisi, mentalite sorunu ile alakasi var.

Belhanda gibi bir oyuncu begenmeyen bir ülke ve taraftar toplulugundan bahsediyoruz. Belhanda bu takimin bel kemigidir. Onun mac icinde topsuz alanda takimi ne denli organize ettigini görmeyen sadece gol ve assiste bakan ve futbolda geri kalmis bir ülkeyiz. Insallah bare onu satmazlar.

Getirecekleri forvet Erenden az biraz iyi performans sergilesin. Baska beklentim yok bu sezon icin. Ara transferde sana roket gibi forvet verecek kim var Allah askina?

Belhanda mi belkemigi ??

Forvet arkasi oynayan oyuncu icin 7 sut sifir isabet onemli degil, asist onemli degil, gol atmasi zaten onemli degil , rakibe asist yapmasi, top kaptirmasi onemli degil, cok macta kirmizi kart gorme potansiyeli de onemli degil ama topsuz alanda kosu yapiyormus!!! Onemli olan bu!!

Hagi de görememis onu bi sen goruyorsun demekki!

Şu satılmaz bu satılmaz ee biz nasıl futbolcu alacaz satalımki oyuncu alalım 4 sene boyunca takımda herkes satılık kavrayın artık şunu ffp var yaşlıların talibi bug0n çıksa bugün gitsinler

3 mesajla anlatabilecegini mi umuyorsun ? Ben 3 senedir anlatamiyorum , ondan once 3 sene de baska forumda anlatamadim , ustune durumu biliyor olmamdan dolayi yazdiklarim yuzunden tukaka edildim

Adamlarin tek yazdigi "ben taraftarim maddi durum beni ilgilendirmez..."

6 ayda 1 forvet alamayan beceriksiz yönetim , kadroda revizyona gidiyor . Şaka gibi

Yok ya satalim ondan sonra BAM gibi, jpk+Bilal ile OS da oynayalim.
„Arkadas“ nedense hic selcuk gitsin demedi bugüne kadar

selçuk denen herifin değil ilk 11 kadroya alınması ihanettir acilen kovulsun diyen benim.. selcuk,fernando,belhanda,mariano ve hatta feghouli,tarıklar marıklar alayı yallah edilsin..

Araplar Abdürrahim Albayrak ı menajer olarak düşünür mü acaba ?

Başlamışken hepsini satalım, alacağımız yok bari transfer piyasasında aktif desinler.

Baklavacıyla otobüsçü oynar artık

belhanda bu takımın bel kemiği diye bu haldeyiz zaten hiçbir zaman kilit oyuncu olamaz benim gözümde şuan 2 kilit oyuncu var yeterli değil ama mevcut takımdaki en kilit isimler 1 feghouli 2 onyekuru illa birilerini kilit oyuncu belirtmem gerekirse belhanda 6-7 oyuncu sonra gelir heralde..
belhanda satılmasın,fernando satılmasın kimi satıp transfer yapacağımızıda söyleyin o zaman diyelimki gittiler transfer yapılmadı hiçbişey farketmez zaten şampiyon olamayız...

Belhanda mi belkemigi ??

Forvet arkasi oynayan oyuncu icin 7 sut sifir isabet onemli degil, asist onemli degil, gol atmasi zaten onemli degil , rakibe asist yapmasi, top kaptirmasi onemli degil, cok macta kirmizi kart gorme potansiyeli de onemli degil ama topsuz alanda kosu yapiyormus!!! Onemli olan bu!!

Hagi de görememis onu bi sen goruyorsun demekki!

Gördük Hagi nin futbol bilgisini Misimovic gibi adamı harcarken..!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftar olarak hala ayaklanmıyorsak gerçekten bizim de kuşlardan farkımız kalmamış bu akşam florya da bi protesto filan organize edilse keşke hazır tt yapılmışken

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt