Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda sanırım sağlık kontrolü için gidecek arabistan'a ..

bu hafta bari oynasaydı ..

An itibariyle söylemek istediklerim

sön.webp

Bilmedigim için bir sey sorucam türkiye kupası maçlarında passolig isteniyor mu şu an istanbuldayım muhtemelen istanbuldaki kupa maçına kadar dururum gitmek istiyorum

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Passolig tr kupasında geçerli değildi en son ama değişmiş olabilir tam hatırlamıyorum. Bana kalırsa passolig çıkarıp gir çok daha rahat edersin. Passolig uygulamasını indir, üye ol biletini al uygulamadaki QR kodla stada girebilirsin. Kart çıkarmana gerek yok. Diğer türlü stada gidiceksin bilet için sıraya gireceksin vs çok uzun iş.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konu acilmisken.. ben yurt disindan yilda 10-12 defa maclara geliyorum passolig fln var bunlar sorun degil de .. ilk defa benim 3 yasindaki kizi getirecegim yanimda ( zamani geldi artik ) .. simdi 6 yas alti oldugu icin bilet gerekmiyormus diye okudum.. ama passolig gerekiyormus.. nasil olacak anlamadim mantigi ? .. cocuga bildigimiz ayni passoligi mi cikartmaliyim simdi .. ulan 3 yasinda kiz cocugu ne ugrastiriyolar .. alayim kucagima stada girim iste ne var bunda :confused:

konu acilmisken.. ben yurt disindan yilda 10-12 defa maclara geliyorum passolig fln var bunlar sorun degil de .. ilk defa benim 3 yasindaki kizi getirecegim yanimda ( zamani geldi artik ) .. simdi 6 yas alti oldugu icin bilet gerekmiyormus diye okudum.. ama passolig gerekiyormus.. nasil olacak anlamadim mantigi ? .. cocuga bildigimiz ayni passoligi mi cikartmaliyim simdi .. ulan 3 yasinda kiz cocugu ne ugrastiriyolar .. alayim kucagima stada girim iste ne var bunda :confused:
Ya passolig detayını bilmiyorum açıkçası yorum yapmayayım ama malum Türkiye bence rahat girersin yanlış yönlendirmiş olmayayım ama çocukları ile giren bayağı insan gördüm.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt