Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamza gibi efe de cok yetenekli ha :d iyi iyi,çagrı baltadan da cok seyler bekliyoruz

eren ve serdar affedilmezse galibiyet alacagimizdan supheliyim yerlerine oynayan mugdat ve malcao ile

34 yaşındaki Jakub Blaszczykowski, finansal sıkıntılar yaşayan eski kulübü Wisla Krakow'a ekonomik destekte bulundu ve para almadan oynamayı kabul etti.

ayhanın 2. oglu.büyük oglu hamza cok yetenekli ve gelecegin ortasahası olarak görülüyo zaten. efe akman da yetenekli cıktı rıza baba
Sergen seni severim ama artık cılkını çıkartıyorsun her önüne gelen yetenekli değil kardeşim farkına var şunun artık galatasaray da oynamak farklı

beyler burada her düsünceye fikirlere saygi duymak lazim buna katiliyorum.. ama biri gelip de burda HAGI nin futbol bilgisine laf ediyorsa bence siteden atilmasi lazim.. her seyin bir ayari vardir.. okadar da degil artik.. bu kafayla Metin oktayi begenmeyen cikacak yakinda.. GSC olarak siyirdik sanirim :cautious:

Hayır bari forvet almıyorlar hoca neden altyapıdan forvet almıyor takıma? Yeterli bile olmasa bir umut taşırız en azından sanki Sinan nasıl bir umut kırıntısı taşıyor anlamıyorum.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beyler burada her düsünceye fikirlere saygi duymak lazim buna katiliyorum.. ama biri gelip de burda HAGI nin futbol bilgisine laf ediyorsa bence siteden atilmasi lazim.. her seyin bir ayari vardir.. okadar da degil artik.. bu kafayla Metin oktayi begenmeyen cikacak yakinda.. GSC olarak siyirdik sanirim :cautious:

Antrenorluk gecmisine gore soyleniyor olsa gerek , cunku geldigi donemlerde oldukca basarisizdi

Sergen seni severim ama artık cılkını çıkartıyorsun her önüne gelen yetenekli değil kardeşim farkına var şunun artık galatasaray da oynamak farklı
yorumum rahatsız ettiyse engelle geç.hamzayı izlediysen konus.izlemediysen @Yusuf Kara anlatsın.en azından takip edip yorum yapıyoruz,hamza dediğim cocuk daha 14 yasında,efe de 12 yasında.adı üstünde daha cocuklar.hemen oynayacak demedik

Madem transfer gelmiyor eldekileri de satıyoruz bari selçuk-ömer-ahmet gibi leş kargaalrını oynatmayalım... Bu şekilde şampiyonluk hayal oluyor maalesef..En azından diyorum ki bari gençleri kazanmaya çalışalım selçuk kurtarıcı diye gireceğine celil abdüssamed girse ne kaybederiz..Yunusu leipzig maçında hiç beğenmedim ama bırakalım oynasın feghouli ve onyekurunun ilk alternatifi olsun.. Atalay yetenekli gibi duruyor ama o fizikle iş yapması çok zor en azından son yarım saat çıksın oynasın 30 dakikayı da kaldıramayacak değil ya ? Muğdat adlı tornacı gireceğine bırakın 17lik ali yavuz oynasın... Bu adamlara gereken şans fazlasıyla verildi sonuç 0... Kendi özkaynaklarımızı değerlendirmeye çalışırız en azından bir tane daha Ozan çıkarsak kötü mü olur..?
Başımızda Ffp olduğu sürece bizim için tek çıkar yol alt yapı ve iyi bir scout sistemi..Hani yıllardır ajaxa portoya benficaya özeniyoruz ya işte Ffp de bizim gibi kulüplere Ajax gibi olacaksın kardeşim diyor .. Öyle yıllık 4 milyon euro para 8-10 bonservis dönemleri bitti maalesef bizim için..
Kuş familyasının hali ortada 2si de bizden beter durumda akbilspor şampiyonluk adına son kurşununu attı bu yıl da olamazlarsa g.tlerinde patlayacak tüm yaşlı maliyetli topçular doğru bir politika izlenirse tıpkı 96-2000 gibi domine edeceğimiz dönemler gelecektir..

Galatasaraylı taraftarlar forvet isyanını ilginç bir şekilde dile getirdi... Geçtiğimiz sezon gol kralı olan Fransız futbolcu Gomis'i sattıktan sonra takıma hala forvet alınmamasını içerleyen Sarı-Kırmızılı taraftarlar öfkesini bu kez farklı bir tarzla anlattı.
Halil Sezai'nin İsyan şarkısını beste yapan Galatasaraylı taraftarlar ünlü sanatçının sözlerini kendilerine göre uyarladı. Bugüne kadar takıma hala bir forvet kazandırılmaması nedeniyle yaptıkları besteyi video olarak yayınlayan Sarı-Kırmızılı taraftarların çektikleri video geniş yankı uyandırdı.
Başta Galatasaraylı taraftarlar olmak üzere diğer takımların taraftarları da videoyu izlerken verilen mesajla yönetimin dikkati çekilmek istendi.

İŞTE FORVET BESTESİ
Benim bu derdim
Ne Sarı Kanarya ne Kara Kartal'da
Ne de Trabzon'da
Kaçırmış her golü
Hem lig maçlarında hem UEFA'da
Gözlerim haberlerde
Sebebi forvet aşkı
İçim yanar içim kanar da
Forveeeeetttt

Antrenorluk gecmisine gore soyleniyor olsa gerek , cunku geldigi donemlerde oldukca basarisizdi

bence o dönem bile Haginin futbol bilgisi tartisilmaz.. Hagi -> futbol bilgisi demek .. macin icinde 10 dk. sonra ne olabilecegini önceden gören Orta Saha sihirbazi maestro demek.. zidane fln da eklerim buna.. ister antrenör olarak calistirdiklari kulübü küme düsürsünler.. hagi zaten yanlis zamanda yanlis yere geldi bunu herkes biliyor

Kim o dengesiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt