- 2 Temmuz 2011
- 132.885
- 55.701
- 5.338
hamza gibi efe de cok yetenekli ha :d iyi iyi,çagrı baltadan da cok seyler bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayhanın 2. oglu.büyük oglu hamza cok yetenekli ve gelecegin ortasahası olarak görülüyo zaten. efe akman da yetenekli cıktı rıza bababu cocuk yan pas geri pas 360 dön Ayhanin oglumu ?
Sergen seni severim ama artık cılkını çıkartıyorsun her önüne gelen yetenekli değil kardeşim farkına var şunun artık galatasaray da oynamak farklıayhanın 2. oglu.büyük oglu hamza cok yetenekli ve gelecegin ortasahası olarak görülüyo zaten. efe akman da yetenekli cıktı rıza baba
adı bi kere marcao,neyse eren ve serdar ile size mutluluklareren ve serdar affedilmezse galibiyet alacagimizdan supheliyim yerlerine oynayan mugdat ve malcao ile
eren ve serdar affedilmezse galibiyet alacagimizdan supheliyim yerlerine oynayan mugdat ve malcao ile
beyler burada her düsünceye fikirlere saygi duymak lazim buna katiliyorum.. ama biri gelip de burda HAGI nin futbol bilgisine laf ediyorsa bence siteden atilmasi lazim.. her seyin bir ayari vardir.. okadar da degil artik.. bu kafayla Metin oktayi begenmeyen cikacak yakinda.. GSC olarak siyirdik sanirim![]()
yorumum rahatsız ettiyse engelle geç.hamzayı izlediysen konus.izlemediysen @Yusuf Kara anlatsın.en azından takip edip yorum yapıyoruz,hamza dediğim cocuk daha 14 yasında,efe de 12 yasında.adı üstünde daha cocuklar.hemen oynayacak demedikSergen seni severim ama artık cılkını çıkartıyorsun her önüne gelen yetenekli değil kardeşim farkına var şunun artık galatasaray da oynamak farklı
34 yaşındaki Jakub Blaszczykowski, finansal sıkıntılar yaşayan eski kulübü Wisla Krakow'a ekonomik destekte bulundu ve para almadan oynamayı kabul etti.
Ula sergen gergindin bugün öpüyorum seniyorumum rahatsız ettiyse engelle geç.hamzayı izlediysen konus.izlemediysen @Yusuf Kara anlatsın.en azından takip edip yorum yapıyoruz,hamza dediğim cocuk daha 14 yasında,efe de 12 yasında.
ulan Tarik seni Maslakta gezerken söyle karanlik bir Pazar aksaminda yakalasam diyorum ha .. geriliyorum a..
Antrenorluk gecmisine gore soyleniyor olsa gerek , cunku geldigi donemlerde oldukca basarisizdi
Kim o dengesiz?beyler burada her düsünceye fikirlere saygi duymak lazim buna katiliyorum.. ama biri gelip de burda HAGI nin futbol bilgisine laf ediyorsa bence siteden atilmasi lazim.. her seyin bir ayari vardir.. okadar da degil artik.. bu kafayla Metin oktayi begenmeyen cikacak yakinda.. GSC olarak siyirdik sanirim![]()
aman abi ne olacak ucaga binince evrim mi gecirecek ?marcao daha gelmeden maLcao olmus. bi dur renkdas. hele bi gelsin. sacma sapan goller yedirsin o zaman yazarsin maLcao