Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuana kadar tanrı bunu çarpmadıysa, tanrının varlığı sorgulanır.Gördük Hagi nin futbol bilgisini Misimovic gibi adamı harcarken..!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aman abi ne olacak ucaga binince evrim mi gecirecek ?
dun hevesle izledim, dany'den bile 2 gomlek altta, savruk, saskin, fundamentalsiz garip bir topcu.
size bir bilgi. bu tarik almanyada benim yasadigim sehirde yasiyor. babasini fln taniyorum. adam hala audi de isci olarak calisiyor..
Sergen seni severim ama artık cılkını çıkartıyorsun her önüne gelen yetenekli değil kardeşim farkına var şunun artık galatasaray da oynamak farklı
hic babayi kacirmayi düsündün mü reis ?
Bu ikisi varken gelene gidene koyuyorduk ne güzel haklisineren ve serdar affedilmezse galibiyet alacagimizdan supheliyim yerlerine oynayan mugdat ve malcao ile
Babasına faydası yok belli kihic babayi kacirmayi düsündün mü reis ?
Babasına faydası yok belli ki
almanya harici biryerde yasasaydik bunu benden önce biri illaki yapmisti. burda biraz zor. polis kan alir kan.
biliyorum bende Almanyada yasiyorum zaten.. Adam babasini hala Audi de calistiriyorsa zaten hayirli evlat degildir .. olmadigi uzaktan belli zaten
Açsın bi kebapçı oturtsun babasını başına. Tarığın beyinsiz olduğu her yerden belli.valla bilmiyorum enteresan. sahsen oglum olsa ve milyonlari götürse calismadim belkide. belkide calisirdim. adamin evde cani sikiliyordur stres atmak isin ise gidiyordur belkide.
yorumum rahatsız ettiyse engelle geç.hamzayı izlediysen konus.izlemediysen @Yusuf Kara anlatsın.en azından takip edip yorum yapıyoruz,hamza dediğim cocuk daha 14 yasında,efe de 12 yasında.adı üstünde daha cocuklar.hemen oynayacak demedik
Belhanda mi belkemigi ??
Forvet arkasi oynayan oyuncu icin 7 sut sifir isabet onemli degil, asist onemli degil, gol atmasi zaten onemli degil , rakibe asist yapmasi, top kaptirmasi onemli degil, cok macta kirmizi kart gorme potansiyeli de onemli degil ama topsuz alanda kosu yapiyormus!!! Onemli olan bu!!
Hagi de görememis onu bi sen goruyorsun demekki!
uyudunmu yusufU16 dan asagisini takip etmiyorum![]()