Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dw3V1bWWoAEc1Oe.jpg

Dw3WumSX0AAzzXc.jpg

forvet almayan kalmadi

Sergen seni severim ama artık cılkını çıkartıyorsun her önüne gelen yetenekli değil kardeşim farkına var şunun artık galatasaray da oynamak farklı

Akademi yetenekli cocuklarla dolu
Yanlis bilmiyorsam terimin 3.doneminde basladi akademideki yapilanma
terim milli takima gittikten sonrada devam etti
Her jenerasyonda turkiyedeki en yetenekli cocuklari toplamaya calistilar
Bunu aciklanan milli takim kadrolarinda gorebiliyoruz
her yas kategorisinde 4 5 cocuk bizden seciliyor.

bugün kap aciklamasi bekliyorum

s.a.

2 forvet,1 stoper,1 orta saha, ve 1 kanat geldi mi?

valla bilmiyorum enteresan. sahsen oglum olsa ve milyonlari götürse calismadim belkide. belkide calisirdim. adamin evde cani sikiliyordur stres atmak isin ise gidiyordur belkide.
Açsın bi kebapçı oturtsun babasını başına. Tarığın beyinsiz olduğu her yerden belli.

Belhanda mi belkemigi ??

Forvet arkasi oynayan oyuncu icin 7 sut sifir isabet onemli degil, asist onemli degil, gol atmasi zaten onemli degil , rakibe asist yapmasi, top kaptirmasi onemli degil, cok macta kirmizi kart gorme potansiyeli de onemli degil ama topsuz alanda kosu yapiyormus!!! Onemli olan bu!!

Hagi de görememis onu bi sen goruyorsun demekki!

Hala anlamakta zorluk cekiyorsunuz ama adam forvet arkasi oynamiyor. Daha bunu bile cözememissin anlasilan. Adam klasik 10 numara pozisyonunda oynamiyor. Belhanda'nin top kaybetmesinin göze carpmasi onun oyun icerisinde rakip takimlar tarafindanda "belkemigi" olarak degerlendirildiginden kaynaklaniyor. Adamin üzerine sürekli press yapiyorlar, 2-3 adamla basiyorlar. Orada Belhanda'nin topu ayagindan saglikli sekilde cikarabilmesi icin etrafinda ki oyuncular dogru kosulari yapmak zorundadir. Belhandanin ara pasi, oyuna yön verisi ve aldigi risk bu takim icin cok önemli. Arkasinda formsuz Fernandao, yaninda berbat bir Ndiaye. Belhandasiz üretkenlik anlaminda sifir ceken bir Galatasaray var. Adamin attigi önemli key passlarini gole cevirecek kabiliyete sahip olan oyuncularimiz olsa kral deriz. Göze batmaktan ziyade, tertemiz top oynuyor. Topsuz alanda yaptigi kosuya deginmissin. Ben onu kast etmedim. Adam top Maiconun ayagindayken topun nereye oynanmasi gerektigini gösteriyor oyunculara. Dikkatle izleyince, gösterdigi yere oynanmadiginda top dönüyor gidiyor geliyor yine Belhandanin isaret ettigi yere yöneliyor. Oyunu okuma kabiliyeti gelismis.

Feg biraz form tuttu. Belhandayla beraber cok büyük etken olacaklar. Tabiki yönetim para icin satip polonyadan molonyadan sacma oyuncular getirmezse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt