- 27 Ocak 2010
- 132.273
- 97.340
- 5.488
Yatmış...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hamza Gölbaşı oliver twisti okurken aglamaklı oldum lan
Drumpf bizimkileri tehdit etmiş
Savaş HO
konuda geçen futbolcu belhanda mı??Hala anlamakta zorluk cekiyorsunuz ama adam forvet arkasi oynamiyor. Daha bunu bile cözememissin anlasilan. Adam klasik 10 numara pozisyonunda oynamiyor. Belhanda'nin top kaybetmesinin göze carpmasi onun oyun icerisinde rakip takimlar tarafindanda "belkemigi" olarak degerlendirildiginden kaynaklaniyor. Adamin üzerine sürekli press yapiyorlar, 2-3 adamla basiyorlar. Orada Belhanda'nin topu ayagindan saglikli sekilde cikarabilmesi icin etrafinda ki oyuncular dogru kosulari yapmak zorundadir. Belhandanin ara pasi, oyuna yön verisi ve aldigi risk bu takim icin cok önemli. Arkasinda formsuz Fernandao, yaninda berbat bir Ndiaye. Belhandasiz üretkenlik anlaminda sifir ceken bir Galatasaray var. Adamin attigi önemli key passlarini gole cevirecek kabiliyete sahip olan oyuncularimiz olsa kral deriz. Göze batmaktan ziyade, tertemiz top oynuyor. Topsuz alanda yaptigi kosuya deginmissin. Ben onu kast etmedim. Adam top Maiconun ayagindayken topun nereye oynanmasi gerektigini gösteriyor oyunculara. Dikkatle izleyince, gösterdigi yere oynanmadiginda top dönüyor gidiyor geliyor yine Belhandanin isaret ettigi yere yöneliyor. Oyunu okuma kabiliyeti gelismis.
Feg biraz form tuttu. Belhandayla beraber cok büyük etken olacaklar. Tabiki yönetim para icin satip polonyadan molonyadan sacma oyuncular getirmezse.
takip etsen zaten u16 milli takımına 8 oyuncu verdiğimizi bilirdinU16 dan asagisini takip etmiyorum![]()
bence o dönem bile Haginin futbol bilgisi tartisilmaz.. Hagi -> futbol bilgisi demek .. macin icinde 10 dk. sonra ne olabilecegini önceden gören Orta Saha sihirbazi maestro demek.. zidane fln da eklerim buna.. ister antrenör olarak calistirdiklari kulübü küme düsürsünler.. hagi zaten yanlis zamanda yanlis yere geldi bunu herkes biliyor
kitabın daha basındayım.yazman denen yavsak herife kıl oldum.bacacının yanına verecekler bebeyiRose hakkinda ne dusunuyon knk
Ortadoguda kartlar yeniden dagitiliyor.
s.a. duyum var mi?
Ad Sneijder niye geldi diyorYok ya satalim ondan sonra BAM gibi, jpk+Bilal ile OS da oynayalim.
„Arkadas“ nedense hic selcuk gitsin demedi bugüne kadar
Kürtlere saldırırsan çenenize çakacağım diyor ya
Bildiğin eşkıya