Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yatmış...

Dw3X-64WwAAHUcW.jpg

Hala anlamakta zorluk cekiyorsunuz ama adam forvet arkasi oynamiyor. Daha bunu bile cözememissin anlasilan. Adam klasik 10 numara pozisyonunda oynamiyor. Belhanda'nin top kaybetmesinin göze carpmasi onun oyun icerisinde rakip takimlar tarafindanda "belkemigi" olarak degerlendirildiginden kaynaklaniyor. Adamin üzerine sürekli press yapiyorlar, 2-3 adamla basiyorlar. Orada Belhanda'nin topu ayagindan saglikli sekilde cikarabilmesi icin etrafinda ki oyuncular dogru kosulari yapmak zorundadir. Belhandanin ara pasi, oyuna yön verisi ve aldigi risk bu takim icin cok önemli. Arkasinda formsuz Fernandao, yaninda berbat bir Ndiaye. Belhandasiz üretkenlik anlaminda sifir ceken bir Galatasaray var. Adamin attigi önemli key passlarini gole cevirecek kabiliyete sahip olan oyuncularimiz olsa kral deriz. Göze batmaktan ziyade, tertemiz top oynuyor. Topsuz alanda yaptigi kosuya deginmissin. Ben onu kast etmedim. Adam top Maiconun ayagindayken topun nereye oynanmasi gerektigini gösteriyor oyunculara. Dikkatle izleyince, gösterdigi yere oynanmadiginda top dönüyor gidiyor geliyor yine Belhandanin isaret ettigi yere yöneliyor. Oyunu okuma kabiliyeti gelismis.

Feg biraz form tuttu. Belhandayla beraber cok büyük etken olacaklar. Tabiki yönetim para icin satip polonyadan molonyadan sacma oyuncular getirmezse.
konuda geçen futbolcu belhanda mı?? :)

U16 dan asagisini takip etmiyorum :D
takip etsen zaten u16 milli takımına 8 oyuncu verdiğimizi bilirdin :D selman dilbek,bartug elmas,yusuf erdem gümüş,samet helvacı,emin bayram,murat şenel sürekli çagırılıyor.en son ata öztürk ve ismial zehiri aldılar.neyse bende

bence o dönem bile Haginin futbol bilgisi tartisilmaz.. Hagi -> futbol bilgisi demek .. macin icinde 10 dk. sonra ne olabilecegini önceden gören Orta Saha sihirbazi maestro demek.. zidane fln da eklerim buna.. ister antrenör olarak calistirdiklari kulübü küme düsürsünler.. hagi zaten yanlis zamanda yanlis yere geldi bunu herkes biliyor

Hagiyi bitiren 3 olay oldu . Birincisi 2010-2011 de evimizde 1-0 onde iken o maci fb ye 1-2 kaybedip ustune o puanlarla fb nin sampiyon olmasi

Ikincisi kayserideki sacma puan kaybi ve devaminda hirsiz ve telefon meselesi

Bir de ayni sezon bize bir beraberligin bile o an icin yettigi macta 2-1 maglupken ic sahada eski 9 numarali uzun boylu oyuncuyu degistirip yerine cafer i alip maci da 2-1 kaybetmesi

Kritik anlarda yapilan bu hatali davranislar onun Gs deki antrenorluk kariyerini bitirdi

Badu ndiaye'yi son maçta izleyen var mı o kadar savruk ki top ayağına yakışmıyor şut çekemiyor pas atması sıkıntı bu adamı iyiki sattık keşke kiralamasaydik buraya orta saha bir adam 8 numara lazim belhanda da şut çekmiyor hiç rakip korkmuyor hiç 6 pasdan bile pas veriyor sorumluluk almıyor yollanmali 4-4-2 sistemine geçip necati gibi orta alana gelen bir forvet ile gercek bir santrafor lazım bir kaç eksik daha var ama bu yönetim bu kadarini da beceremez oyun olarak da sadece kanatlardan gitmek ile pozisyona gitmeye çalışıyoruz defans arkası koşu yok ortadan denemek yok bu şekilde zor pozisyon buluruz

Mariano Ferreira, Maicon Roque, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Fernando Reges, Yunus Akgün, Atalay Babacan, Gökay Güney, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

kadroya bak

Mustafa yine yetersiz bulundu herhold

olsun Selcuku izleriz 90dk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt