Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 mesajla anlatabilecegini mi umuyorsun ? Ben 3 senedir anlatamiyorum , ondan once 3 sene de baska forumda anlatamadim , ustune durumu biliyor olmamdan dolayi yazdiklarim yuzunden tukaka edildim

Adamlarin tek yazdigi "ben taraftarim maddi durum beni ilgilendirmez..."

peki sen niçin tüm işleyişi maddi duruma indirgeyip duruyorsun bubba

finansal sorunlar tepeye oturanların futbola dair bilgisizliklerinin neticesi değil mi büyük ölçüde zaten.

ulan bari Poldiyi getirin mayis a kadar .. adam gelir zaten kulübe acayip asik ve bagimli .. hic yoktan iyidir iste

Yeterki kargalar sampiyon olmasin bu sene, akbil zaten 3-4 sene dagilir. Yazin kadroyu kokten kazimak lazim.

. Teji Savanier bu sezon Nimes formasıyla çıktığı 15 resmi maçta 2 gol ve 5 asist kaydetti. Yıldız oyuncunun Nimes ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Öte yandan Teji Savanier, Fransa Ligue 1'de ilk yarının dribbling istatistiklerinde Neymar ve Mbappe'den sonra en iyi üçüncü isim olmuştu.

Artık kadro üzerine konuşmak yerine bu yönetimden nasıl kurtulabilirizi konuşmalıyız.

peki sen niçin tüm işleyişi maddi duruma indirgeyip duruyorsun bubba

finansal sorunlar tepeye oturanların futbola dair bilgisizliklerinin neticesi değil mi büyük ölçüde zaten.

Haklisin , cevap vereyim . Biraz ortamla alakali sanirim , mesela forumun 95% i para konussa belki ben de sportif mevzulari konusmayi gorev edinirdim , birinci cevap bu

Ikincisi , forum maddiyat ile sportif hamlelerin ve yapilan gecmisteki hatalarin bedellerine cok hakim degil (rakamsal olarak) , ki bu da normal , ben de iyi niyetle izah ediyorum

Bir de anlatamadigim su , cengiz yonetimi su an kredi cekip buyuk transferler yapsa kendisine ne zarari olur ? Kim hesap sorabilir ? Yetki de aldi , harcar ... elestiri olursa da ayrilir gider .. seyirciye de hos gorunur

Bu sekilde davranmalarinda bir sebep aramak kimsenin aklina gelmiyor , ben de elimden geldigince onu anlatmaya gayret ediyorum

Hocanın dediği gibi eksikleri Ocak ve Temmuz aylarında parça parça tamamlayacağız büyük ihtimalle.
Maksimum 2+1 transfer olur bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

M.Cengiz : İnan edin transfer yapacağız forvet alacağız dediğimde kimse bana inanmadı .Onları haksız çıkarmamak adına transfer yapmıyoruz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt