Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en çok Zurkowski'yi istiyorum İtalyan kulüpleri Polonya ligini emiyor kaçırmamalıyız...

Hep onu diyorum.

Herkes batshuayiyi kiralayalim diyor . Ya 3.5 milyon euro yarim sezon verilir mi bavulunu 4 ay sonra toplayacak 1 gol atmis adama ?

Bu tarz 22 yasindaki scout transferleri pesinde kosmak zorundayiz.

batshuayip iyi topcu....... neyden soz ediyorsunuz allah'in yerinde?

Bu transfer nobetine sevdim, kavga yok geren isimler yok. Genc potansiyel yuksek isimler konusuluyor

:tbr:

kulube ve cengize kiziyoruz bazen ,elestirilere karsi akreditasyon yaptirimi filan uyguladigi icin , tahammul gosterin vs diyoruz .. peki ben sunu soruyorum , mesela a haber grubunun hangi siyasi yorumcusu ,ornegin "bu ulkenin cumhurbaskani basiretsiz ve beceriksizce ulkeyi yonetiyor" diyebiliyor ?

eger bunlarin ifade ozgurlugu oldugunu dusunuyorsan ,kime karsi soylediginin bir onemi olmamali .. GS baskanina , fb kalecisine ,yahut ne bileyim chp il baskanina soylerim ama meclis baskanina , ordu komutanina soyleyemem seklinde olmaz

bence cumhurbaskanina bu tip bir yorum yapsa bir muhabir ya da yorumcu , onun da ornegin meclisten filan goruntu aliyorlar ya , o tip bir izni kesin iptal edilir

@Mehmet Ocak

broer

Sochaux'da Jeando fuchs var, kontrati sene sonu bitiyor genc dinamik kemik gibi bir defansif orta saha.

2 forvet, 1 orta saha kaldı. Polonyalı çocuk ve alan,tetteh diyorum. Devre arası çok iyisi gelmez. Ya sözleşmesi biten ya genc.

Taraftarın böyle genç scout transferlerini istediğini inşallah yönetim de anlar, . Yanlız bu tarz oyuncular geldiğinde maliyetlerine laf edenleri kürekle kovalamak lazım. Bırakın yönetim cesaretlensin.

teteh bangura ha

fenerbahce gelsin kucagımızaa otursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt