GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 11

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,7K
Okunma
589,7K
Sayfa
11/484
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer nobetine sevdim, kavga yok geren isimler yok. Genc potansiyel yuksek isimler konusuluyor

:tbr:

kulube ve cengize kiziyoruz bazen ,elestirilere karsi akreditasyon yaptirimi filan uyguladigi icin , tahammul gosterin vs diyoruz .. peki ben sunu soruyorum , mesela a haber grubunun hangi siyasi yorumcusu ,ornegin "bu ulkenin cumhurbaskani basiretsiz ve beceriksizce ulkeyi yonetiyor" diyebiliyor ?

eger bunlarin ifade ozgurlugu oldugunu dusunuyorsan ,kime karsi soylediginin bir onemi olmamali .. GS baskanina , fb kalecisine ,yahut ne bileyim chp il baskanina soylerim ama meclis baskanina , ordu komutanina soyleyemem seklinde olmaz

bence cumhurbaskanina bu tip bir yorum yapsa bir muhabir ya da yorumcu , onun da ornegin meclisten filan goruntu aliyorlar ya , o tip bir izni kesin iptal edilir

2 forvet, 1 orta saha kaldı. Polonyalı çocuk ve alan,tetteh diyorum. Devre arası çok iyisi gelmez. Ya sözleşmesi biten ya genc.

Taraftarın böyle genç scout transferlerini istediğini inşallah yönetim de anlar, . Yanlız bu tarz oyuncular geldiğinde maliyetlerine laf edenleri kürekle kovalamak lazım. Bırakın yönetim cesaretlensin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt