Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hem şu cevaba, hem de altındaki ‘’helal olsun’’ nidalarına yazık. Bu kadar seviyesiz birisi olduğunu düşünmemiştim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben valla kendisini cok sevmiyorum. Patavatsiz bir tip. Ayrica tıpkı ugur melek gibi futboldan da anlamıyor. Romantik romantik konusup duruyor. Yine de objektif.

Serhat Akın: "Ortega mutlu olsun diye garsonluğunu yaptım. Çekirdek ister, bakkala giderdim. Öyle Fenerliyim. Adam toplantılara bavuluyla gelip 'Kadroda yoksam gidiyorum' diyordu. Getir götür işlerini yaptığım için futbolcu olduğumu sonradan öğrendi.

Serhat Akın: "Şampiyonluk. Gerçi zaten gol değil tokat atmaya başladılar. O moda oldu artık. Jailson tokat attı kral ilan ettiler. Adam 10 maç yok, Fenerbahçe 17. sırada. Ben anlamadım bu işi.

Maicon, Serdar, Ahmet, Mariano, Tarik, Fernando, Donk, Belhanda, Sinan, Eren yolllaaaa hepsini yolla

Hem şu cevaba, hem de altındaki ‘’helal olsun’’ nidalarına yazık. Bu kadar seviyesiz birisi olduğunu düşünmemiştim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bu adamı hiç bir zaman sevmedim hatta eskiye gidersek zamaninda radyoda Galatasaraya küfür etti diyenler bile var ondanmıdır nedir samimiyetsiz geliyor.

marcao harasment ve tetteh olursa en azindan dogru bir politika gudulmus olur fiyatlar tahminen ucuk olacak olsa da

genelde severim ali eceye, hayirdir hocam sen neden begenmiyorsun.

Ben de sonucta Turk spor medyasinda sevilecek adam yok denebilir ama bu herif de abartildigi kadar iyi degil

Objektifligi dogru daha dogrusu bjk fanatizmi yapmiyor diger her bjk yorumcusu kompleksli oldugundan igrenc herifler

Ama diyebilirim ki iyi bjkli diye bir sey yoktur bunu deneyimledim, en iyisi iste boyle romantik ayaklarina yatiyor

Cunku bjkyi tutmak icin iyi bir sebep yoktur

Ben de sonucta Turk spor medyasinda sevilecek adam yok denebilir ama bu herif de abartildigi kadar iyi degil

Objektifligi dogru daha dogrusu bjk fanatizmi yapmiyor diger her bjk yorumcusu kompleksli oldugundan igrenc herifler

Ama diyebilirim ki iyi bjkli diye bir sey yoktur bunu deneyimledim, en iyisi iste boyle romantik ayaklarina yatiyor

Cunku bjkyi tutmak icin iyi bir sebep yoktur

Taner karaman var bide, adam tam galatasaray dusmani.

Iyi geceler

tarragona-spain-d-17th-apr-2016-levy-madinda-tarragona-footballsoccer-FXR748.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt