Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek takip edemedim dün nöbeti..

Tetteh işi ne dır ?

Marcao, ve gerçekleşirse tetteh beğendiğim transfer tipleri

nöbet tutucam diye sabah dükkanı açamadım ya,forvet alınmazsa abdurrahim albayrak'a 1 kasa ayva göndereceğim

Günaydın, Alan bugün bildirilir herhalde. Rodop dün hareketli geçecek demişti 2 tane hatta 3 tane Kap geldi. Dün akşam yine, sabah ola hayrola demiş Alan için.

sıradaki KAP forvet için gelir büyük ihtimalle Alan için

Belhanda,Maicon ve Serdar'ı satarsak büyük potansiyelli 2-3 isim alınabilir

Dün bu forumda Fatih terim'in komisyon yiyip yemediğine dair bir tartışma vardı gayette mantıklı bir tartışmaydı ki biliyorsunuz terimin bu işlerde özellikle yararsız çöp transferlerde daha önce vukuatlı olduğunu...Ben mancini dönemi devre arasında yapılan tranferlerde yolsuzluk olduğunu yazmıştım o gün yine bazı yalakalar türlü hakaretler etmişti şimdide aynı durum söz konusu gelelim f.t komisyon yiyiormu meselesine

Fatih Terim tabiri caizse komisyonun dibini sıyırıyor nedenide AHMET BULUTLA ortak olan damadıdır şimdi soru bir MARCAO'nun türkiyedeki hakkı kimdedir
Soru 2 Emre Taşdemir'i kim önermiştir

Soru 3 Adı geçen semih kayayı kim önermiştir

Soru 4 Serdar Aziz neden gönderilmek istenmektedir

Soru 5 Adı geçen transferlerin Volkan bahçekapılının şirketi ile ilgisi varmıdır

Bu soruların cevabını bulursak galatasarayın acıklı durumu ortaya çıkacaktır

2. Mesaj ve hedef 7 sampiyonluk ve 1 uefa kupali FT !!

Bir de Galatasaray yaz, galatasaray degil !!

Belhanda’yı satarsak feg mi gececek 10 numaraya. Akbabanın form tutması 3 ayı bulut

2. Mesaj ve hedef 7 sampiyonluk ve 1 uefa kupali FT !!

Bir de Galatasaray yaz, galatasaray degil !!
Küme düşücekler hâlâ küçücük beyinleriyle trolleme peşindeler.Antuda Ersun başlığı açan adamlar burada hocaya laf çarpıyor.Bi de bunların mod versiyonları var bu grupta.

Belhanda yerine Zurkowski gelecek 433 iki 8 ile oynayacağız sezon sonu Ndiaye yerine de bir 8 daha alınır

bize aslında Dani Olmo gibi adam lazım ama kaçtı o tren,Trincao ile ilgilenmiştik geçen sene onu da alamayız bence

Polonya basınına göre ilgilenen takımlardan biriyiz
Baktım videolarına iyi çocuğa benziyor. Bu Polonyalılar son dönemde alt yapıdan yetenekli baya isim çıkarmaya başladı. Genk’te de bir tane var piotrowski o çocuk da iyiydi. Alsak bir şey kaybetmeyiz böyle isimlerden. En azından 1i tutsa min 10-15 m euro bonservise gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt