Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden degistirsin adam. Sen olsan kendi kendine degistirirmisin :s
Degisecekse teknik kadro degistirir, sezon ortasinda ben 10u istemiyorummu diyecek?

Bi alemsiniz valla
Melo ilk geldiği sene 10 numara giyiyordu. Daha sonraki sezon 3 numaraya kendi isteğiyle geçti. 10 numarayı herkes kaldıramaz. Devre arası değiştirsin demiyorum zaten sezon başlamadan istese değiştirirdi.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo ilk geldiği sene 10 numara giyiyordu. Daha sonraki sezon 3 numaraya kendi isteğiyle geçti. 10 numarayı herkes kaldıramaz. Devre arası değiştirsin demiyorum zaten sezon başlamadan istese değiştirirdi.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder geldigi icin 3e gecti diye hatirliyorum ben.

Neyse ben B10 olsam, Sneijder-Hagi-Kaka vesaire gibi oyuncular gelmedigi veya 8 nr nin bosalmadigi surece + teknik kadronunda karismadigi surece bende giyerdim

Tetteh gelirse çok büyük olay olur,efsane olur ve cok büyük paralara satılır,alandan bir cacık olmaz...

Yarin cuma, mutlaka bir forvet transferi bitmeli.

Trezeguet ve Batshuayi ikilisi gelirse ben kafayı yerim muazzam mutlu olurum

Bunlardan birisi bile gelse çok iyi olur ...

Yemişim batshuayi sini gidin şu tehteh i alın adam futbolcuyum diye bağırıyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

Tetteh'e bonservis icin en fazla 3m verilmeli, sattigin kadar alabilirsin varken herhangi bir transfere 7-8m falan odememeliyiz.

Mesala Marcao'nun bonservisi elestiriliyor hakli olarak ama avrupa'da Turkiye'den uc buyuklerden biri formda olan bir oyuncuya talip olursa maalesef yuksek rakamlar isteniyor. Tetteh transferi guzel bir ornek. Hoffenheim veya Genoa gibi takimlar talip olsa bizden istedikleri paranin yarisina satarlar.

belhanda konuşmuş orgazmlar yaşanmış burda 10 numara değilmiş :) sorun 10 numara yada 8 numara olman değil zaten katkısı yok artistliği çok..

Takimda bizim seviyelere uygun diyebilecegimiz oyuncular belli ve Belhanda da bunlardan biri
Muslera, Mariano, Linnes, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Belhanda
Hatta son zaman kotu olsa da kizacaksiniz ama Selcuk da girebilir listeye
Digerleri bir tik alt diyebiliriz
Zaman zaman performans duser, kondusyon kotudur, gununde degildir falan ama iyi takimda siritmazlar

Belhanda’yi uzun zamandir savunuyorum, trabzon macindan beri
O macta mesela bence kimse takmazken golleri sindiremedi ve sorumluluk almaya calisti ama sinirli hareketler yapmaya basladi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon başında parayı Akbaba'ya gömdük forvete para kalmadı.
Şimdi yine Trezeguet'e parayı gömüp forvette babayı almayiz umarım. Paranın büyük bir kısmı forvete aktarılmali. 2 tane çok kaliteli forvete ihtiyacımız var. Bok mu var da kanat alıyoruz bu kadar pahalı. Al 1-2M'a linnes gibi bir İskandinav. Olsun bitsin. O bölgede zaten Henry-Sofiana-Yunus hatta asli bölgesi OOS olmasına rağmen kanatlarda oynayabilecek Emre Akbaba var. Henry gidince seneye düşünürüz sol kanadı...

ilk yari fark su an 13 sayi, ceyrek finale gidiyoruz ceyrek finale

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt