Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh'e bonservis icin en fazla 3m verilmeli, sattigin kadar alabilirsin varken herhangi bir transfere 7-8m falan odememeliyiz.

Mesala Marcao'nun bonservisi elestiriliyor hakli olarak ama avrupa'da Turkiye'den uc buyuklerden biri formda olan bir oyuncuya talip olursa maalesef yuksek rakamlar isteniyor. Tetteh transferi guzel bir ornek. Hoffenheim veya Genoa gibi takimlar talip olsa bizden istedikleri paranin yarisina satarlar.
2 milyon kiralama + 5 milyon zorunlu satın alma opsiyonuyla teklif yapsınlar bence

Takimda bizim seviyelere uygun diyebilecegimiz oyuncular belli ve Belhanda da bunlardan biri
Muslera, Mariano, Linnes, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Belhanda
Hatta son zaman kotu olsa da kizacaksiniz ama Selcuk da girebilir listeye

Selcuk belki baska bir sporda bizim seviyededir. Adam resmen sahada rezil gibi geziniyor.

İstese değiştirir ama 10 numara havalı diye bırakmıyor. Taraftara atar yapan futbolcuları hiç sevmem. Ronaldo kötü oynayınca Bernabeu da bile ıslıklandı. Belhanda ise en ufak eleştiriye gelemiyor taraftara hakaret ediyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nerde taraftara hakaret etmis

Bu arada Alan'in bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu olup olmadığından emin olamadım. İzleyenlerin yorumları hep Talisca ve Guilyano gibi daha çok second striker oldugu yönünde bir izlenim verdi bana...

Tetteh'e bonservis icin en fazla 3m verilmeli, sattigin kadar alabilirsin varken herhangi bir transfere 7-8m falan odememeliyiz.

Mesala Marcao'nun bonservisi elestiriliyor hakli olarak ama avrupa'da Turkiye'den uc buyuklerden biri formda olan bir oyuncuya talip olursa maalesef yuksek rakamlar isteniyor. Tetteh transferi guzel bir ornek. Hoffenheim veya Genoa gibi takimlar talip olsa bizden istedikleri paranin yarisina satarlar.
3e anca donunu alırsın bu adamın oluru varsa kesinlikle alınmalı hatta belhanda bile satılabilir alınması için

Galatasaray Düşmanlarının .........

Trezeguet den soğudum ben - gelmesin.

Getirin bana brezilya liginden akan bir kanat

Tetteh hem güçlü hemde gayet hızlı. Tam TR ligi için biçilmiş kafadan.

Tabi Batsu çok daha seksi bir isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt