- 26 Eylül 2012
- 121.858
- 72.323
- 5.068
Böyle giderse forumdan ilk 11 ayarlarız.
Stopere beni yaz hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle giderse forumdan ilk 11 ayarlarız.
Bu konuda net haklısın niceteki sezonundan sonra kievden 5 milyona alsak hepimiz baştacı ederdik ama 9 milyona ve o maaşa çok daha iyisi gelirdiBizim 9 vermemiz zaten skandal ötesi bir hamleydi. O parayi geri cikarmamiz muazzam birsey olur.
8-9 Milyon civari maas ödeyecegiz bu adama önümüzdei 2,5 sene daha bunu da düsünmek lazim.
Iyi bir teklif gelirse Belhanda icin (minimum 9 milyon euro), once yerine alinacak olan adamla sozlesme yapilmali sonra satisina izin verilmeli. Bunu bir ornek alabilirsek Avrupa daki kuluplerden. Yoksa kimseyi almayi beceremiyorlarsa satilmasin zaten. Orta saha da kim oynayacakmis? Oyle yada boyle en iyi orta sahamiz Belhanda suanda.
Yok reis benim söylediğim Sporting 'de ve Portekiz Milli takımında zamanında yardıran şimdi Leicester 'in çürütmeye çalıştığı 6 numara 8 numara 10 numara hepsini oynayabilen Adrien Silva Adrien Silva - Oyuncu profili 18/19
Gerçekten acayip bir adam, Bir orta sahanın ne yapmasını istersin renktaşım takıma liderlik etmesi mi ? defans katkısı mı ? takımını hücuma çıkarmasını mı ? oyun kurmasını mı ? teknik kapasitesinin yüksek olmasını mı ? iyi şut çekmesini mi ? duran top kullanmasını mı ? pas uzmanı olmasını mı ? topla ilişkisinin iyi olmasını mı ? kreatif olmasını mı ? iyi mücadele etmesini mi ? orta sahaya sertlik katmasını mı ?
Adamda hepsi var hemde çoğu 10 üzerinden 8-9 seviyesinde var. STSL 'ye baktığımız zaman en kaliteli orta saha kim deriz ? 10 numara için Ljajic&Emre Akbaba ve Yusuf Yazıcı 8 numara için Ndiaye&Belhanda ve Guilerme 6 numara için Fernando ve Medel 'i söyleriz
A.Silva hepsinden fersah fersah yukarıda kalitesiyle liderliğiyle, gelirse STSL 'nin anasını ağlatır, özellikle yanında Fernando ile çok can yakar
STSL 'nin son zamanlardaki en iyi orta saha ikilisi olurlar ...
Fernando Reges - Adrien Silva
![]()
Simdiden söz keselim sene sonu defolup gitsin. Bu da uyar bana.
hocam sorumsuzca ceza alıp takımı kötü etkileyenlere girme bence hiçasil bu yüzden gitsin. kac tane macta sorumsuzca takimi satti bedevi.
Bu konuda net haklısın niceteki sezonundan sonra kievden 5 milyona alsak hepimiz baştacı ederdik ama 9 milyona ve o maaşa çok daha iyisi gelirdi
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yumuşak kaldi renktaş premier lige parejodur silvadir daha çok teknik oyuncular ingiltere de fizik daha ön planda ama bizim ligi öttürurO zaman Silvalari karistirmisiz Reis. Bu adami biliyorum. Tam aradigimiz kan Ama imkansiz. Leicester Geçen sezon basi 25 milyona almisti.
Niye oynatmiyorlar acaba?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya sene sonu sen kalsın desen bile kalmayacak merak etme.Terim Tudor'un aldırdıklarını temizleyecek takımdan.Öyle görünüyor.
hocam sorumsuzca ceza alıp takımı kötü etkileyenlere girme bence hiç
Tabiki bunu de bruyne ve david silva için demiyorum onlar master oyuncular fiziktir ligtir farketmezYumuşak kaldi renktaş premier lige parejodur silvadir daha çok teknik oyuncular ingiltere de fizik daha ön planda ama bizim ligi öttürur
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
asil bu yüzden gitsin. kac tane macta sorumsuzca takimi satti bedevi.
Belhanda dan gayet memnun gibi, simdiye kadar kac kere takimini yüz üstü birakmasina ragmen hep oynatti.