Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Tosun'un 22'ye gittiği bu piyasa ortamında Ozan için 11 gibi rakamlar çok komik kalıyor. Asla bu paralara bırakılmamalı ama biliyoruz ki basiretsiz yönetim yok pahasına gönderecek.

Bizim 9 vermemiz zaten skandal ötesi bir hamleydi. O parayi geri cikarmamiz muazzam birsey olur.

8-9 Milyon civari maas ödeyecegiz bu adama önümüzdei 2,5 sene daha bunu da düsünmek lazim.
Bu konuda net haklısın niceteki sezonundan sonra kievden 5 milyona alsak hepimiz baştacı ederdik ama 9 milyona ve o maaşa çok daha iyisi gelirdi

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iyi bir teklif gelirse Belhanda icin (minimum 9 milyon euro), once yerine alinacak olan adamla sozlesme yapilmali sonra satisina izin verilmeli. Bunu bir ornek alabilirsek Avrupa daki kuluplerden. Yoksa kimseyi almayi beceremiyorlarsa satilmasin zaten. Orta saha da kim oynayacakmis? Oyle yada boyle en iyi orta sahamiz Belhanda suanda.

Hollandaya hakimsin gozlemledigim kadariyla
Transfer edebilcegimiz 25yas alti dinamkk bir ortashaa var mi 8/10 oynayabilcek

Yok reis benim söylediğim Sporting 'de ve Portekiz Milli takımında zamanında yardıran şimdi Leicester 'in çürütmeye çalıştığı 6 numara 8 numara 10 numara hepsini oynayabilen Adrien Silva Adrien Silva - Oyuncu profili 18/19

Gerçekten acayip bir adam, Bir orta sahanın ne yapmasını istersin renktaşım takıma liderlik etmesi mi ? defans katkısı mı ? takımını hücuma çıkarmasını mı ? oyun kurmasını mı ? teknik kapasitesinin yüksek olmasını mı ? iyi şut çekmesini mi ? duran top kullanmasını mı ? pas uzmanı olmasını mı ? topla ilişkisinin iyi olmasını mı ? kreatif olmasını mı ? iyi mücadele etmesini mi ? orta sahaya sertlik katmasını mı ?

Adamda hepsi var hemde çoğu 10 üzerinden 8-9 seviyesinde var. STSL 'ye baktığımız zaman en kaliteli orta saha kim deriz ? 10 numara için Ljajic&Emre Akbaba ve Yusuf Yazıcı 8 numara için Ndiaye&Belhanda ve Guilerme 6 numara için Fernando ve Medel 'i söyleriz

A.Silva hepsinden fersah fersah yukarıda kalitesiyle liderliğiyle, gelirse STSL 'nin anasını ağlatır, özellikle yanında Fernando ile çok can yakar

Fernando Reges - Adrien Silva
STSL 'nin son zamanlardaki en iyi orta saha ikilisi olurlar ...

nintchdbpict000262804136.jpg

O zaman Silvalari karistirmisiz Reis. Bu adami biliyorum. Tam aradigimiz kan Ama imkansiz. Leicester Geçen sezon basi 25 milyona almisti.

Niye oynatmiyorlar acaba?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda'yı 10m Euro veriyorlarsa göndermek lazım. Sahada yaptıkları/yapmadıkları bir kenara takımı eksik bırakma potansiyeli hep olan bir oyuncu. Disiplinsiz hareketleri ve kritik yerlerde şov yapma çabasıyla kaptırdığı toplar da kalemizde gol tehlikesi oluyor. Zararının katkısından çok olduğunu düşünüyorum. 10m Euro'ya giderse Belözoğlu tipinde bir orta saha alarak 4-4-2 de dahil olmak üzere her sistem oynanabilir.

Bu konuda net haklısın niceteki sezonundan sonra kievden 5 milyona alsak hepimiz baştacı ederdik ama 9 milyona ve o maaşa çok daha iyisi gelirdi

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet bunu ben de diyorum geldiginden beri bu adam 4-5 Milyona alinsa 2 Milyon da kendi kazansa bu kadar tepki vermezdim.

Hem kendi kulübü dahil kimsenin istemedigi adama 9 Milyon verdik hem de 3 küsür maas veriyoruz. Akil tutulmasi resmen.

10bile satsan ozan ı %20 pay koy 10m de öyle gelir 1-2 seneye

Dursun iyi iş çıkarmış yanlız fegholui nsozlesmesi revize edilmeli 10 ml komik rakam yaz icin

Galatasaray Düşmanlarının .........

Nerden nereye belhandayi savunuyorum vdiye bana fenerli diyenler alayı benhandaci olmuş
Garip topluluguz

Galatasaray Düşmanlarının .........

Belhanda 10 milyon Euro üstüne satılabilir ama Ozan'ın 7.5 milyona serbest kalır maddesini kaldırmamız gerek o çoçuk çok daha üstüne satılabilir yarım sezon top oynayan Cenk 20 küsür milyona gitti Ozan'da çok rahat sezon sonuna bu miktarlara satılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt