Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam bizlik topcu babası kaçırılıyor adam maça cıkıyor :D

Fernando satılırsa yerine Milan'daki Kessie gibi biri alınmali.

şu takımda muslera, ozan, nagatomo haricinde satılmayacak oyuncu yok.fakat devere arası döneminde olduğu için bazı oyuncuları sezon sonu gönddermek daha mantıklı.Mesela fernando gibi..

Adam gibi işi bilen birazcık becerikli yöneticiler olsa daha önceden başlaması gereken planlı bir çalışmayla devre arasında bile iyi teklif gelen her oyuncu satılabilirdi.İşte başımızdakiler güven vermiyor.Gerçekten müthiş fırsatlar geçiyor elimize.Hani bu kadro güven verir,çok iyi top oynar satmakda tereddüt edersin.Ama böyle bir durumunda olmadığı şu dönemde bu oyunculardan bu kadar para kazanmak bulunmaz bir nimet.Şu zamanda bu fırsatları kaçırdığımız takdirde olası bir başarısızlıkda belhanda , maicon gib oyuncular elde kalır ve yatarak para kazanır.Oynasalarda aldıkları yıllık ücretlere göre istenen performansı hiçbir zaman alamayız.

ffp nin olduğu bu dönemde Ozan bizim için çok büyük piyango oldu.
Serbest kalma maddesi falan koydurmadan iyi bir iyileştirmeyle kesinlikle sözleşme yenilemeliyiz.
20 milyon üzeri bir fiyata city ve benzeri takımlarına satıp kiralık olarak 1,2 sene daha bizde oynamasını sağlarsak müthiş olur.Henüz 18 yaşında olduğu için oralarda oynayamaz.Bunu alan klüübünde kabul edeceğini düşünüyorum.

Belhandayı eğer satarlarsa en az 15 ozanıda 20 ye satamayan gözümde en adi şerefsizdir. Salak salak işler yapmayın.

Bugün gideceğim ve pazartesi geldiğimde Alan transferi bitmiş olsun. Diğer transferlere sonra bakarız. O kadar...

Sezon sonunda değiliz beyler bilmem anlatabildim mi? Devre arasındayız ve şampiyonluk yarışındayız. Belhanda giderse ve yeri dolduramazsa şampiyonluk şansın sıfır. Takımın omurgasıyla bu kadar oynanmaz. Hocaya güveniyorum bu konuda belhandayı satmak istemeyecek. En sevdiği oyuncu tipi.

Biliyorum kafama tas yiyecegim ama keske Adnan Polat ve Haldun gelse kulübün basina :/ ..

Bugün gideceğim ve pazartesi geldiğimde Alan transferi bitmiş olsun. Diğer transferlere sonra bakarız. O kadar...

m.webp

Arnold buraya 33 yaşından önce gelmez.

Almanlar gelmiyor bizim buraya kolay kolay maalesef abi. Acikcasi anlam da verebiliyorum.

Almanya da Galatasaray, Fenerbahce ve Besiktasin cok parali kulüpler olduguna dair bir algi var. Katar dan Arabistan dan önceki cikis gibi bizim ülke. Bakiyorsun hak vermemek elde degil, 30'a merdiven dayamis ya da 30+ "starlari" alarak takim yönetiliyor hala. Ve hala gelecegin genc futbolcularin elinde olduguna kanaat getiremedi kulüplerimiz.

Real Madrid gibi hazir yani yildiz statüsüne ulasmis futbolcu alan kulüpler bile artik genclerin pesinde kosuyor. Muhtemelen 10 sene sonra falan biz de akil ederiz bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt