Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Ligten şuana kadar 12M üstüne satılan adam sayısı kaçtır sence? Rahatlıkla diyorsun
20 milyon belki biraz abarti oldu ama istikrarli 1-2 sezon daha oynasa 15 milyona rahat satabilecegimizi dusunuyorum. Stuttgart gibi bir takim 11m teklif ediyorsa buyuk bir takim veya PL'den herhangi bir takim 15 milyonu verir.

Adnan Polat. Şu fenerli Adnan Polat ha :)

kusura bakma ama yorumun ciddi ise cok sacma olmus .. ironik iceriyorsa komik olmus.. Adnan Polata yapilanlar bence kulüp tarihin en büyük ayiplarindan saygisizliklarindan bir tanesidir ;) .. ama bu benim görüsüm.. derin konular diyelim :) istersen bunu özelden haftalarca konusabiliriz :confused:

Adam daha dün konuştu be şampiyonluk şansımız %100 ya da en az %80 diye. Burda kalmak istiyorum diye. Yönetim denilen oluşum Terimden izinsiz böyle bir işe kalkışırlarsa kendilerini boşta bulabilirler.

11m ve sezon sonuysa bizimkiler yuzde yuz satar. Oyuncu maaslarini filan oder bunlar o parayla

Adnan Polat'a yapılan muamelenin 10'da biri dursun denen ...'ya yapilmadi

1. Fernando kötü oynoyur diyen Fenerli veya art niyetlidir
2. Ozani 20ye satamayiz diyenler fenerli veya art niyetlidir
3. Ozani 11 satan serefsizdir
4. Belhanda 12 milyona gitmesin diyen haindir

Moderatör tarafında düzenlendi:
1547210826093.webp

SERDAR AZİZ boşluğunu Adrien Silva'yı kiralayarak doldurabiliriz orta sahadan biri giderse.

Bu arada TRT Spor'da calisan Veli Yigit'in istihbarati saglam gibi.

Tetteh ismini ilk o soyledi, ertesi gun Ali Naci(bip spor) yazdi.

Dun aksam Stuttgart Ozan'a 11m teklif edecek dedi bugun BILD'in stuttgart muhabiri aynisini yazdi.

Bu arada TRT Spor'da calisan Veli Yigit'in istihbarati saglam gibi.

Tetteh ismini ilk o soyledi, ertesi gun Ali Naci(bip spor) yazdi.

Dun aksam Stuttgart Ozan'a 11m teklif edecek dedi bugun BILD'in stuttgart muhabiri aynisini yazdi.
Sağlam olabilir adam ne de olsa eski Gstv çalışanı

Almanlar gelmiyor bizim buraya kolay kolay maalesef abi. Acikcasi anlam da verebiliyorum.

Almanya da Galatasaray, Fenerbahce ve Besiktasin cok parali kulüpler olduguna dair bir algi var. Katar dan Arabistan dan önceki cikis gibi bizim ülke. Bakiyorsun hak vermemek elde degil, 30'a merdiven dayamis ya da 30+ "starlari" alarak takim yönetiliyor hala. Ve hala gelecegin genc futbolcularin elinde olduguna kanaat getiremedi kulüplerimiz.

Real Madrid gibi hazir yani yildiz statüsüne ulasmis futbolcu alan kulüpler bile artik genclerin pesinde kosuyor. Muhtemelen 10 sene sonra falan biz de akil ederiz bunu.
Türkiye'deki kulüpler kendilerini dev aynasında gördüğü sürece ve iş bilmez yöneticiler tarafından ( bunlarda genelde inşaatçı,müteahhitler olduğu sürece) yönetildiğimiz için bir adım ileri gitmemiz mümkün değildir. Ayrıca Katar,Arabistan gibi ülkelerden önceki durak olarak görülmeye bir süre daha devam edeceğiz. Spor yöneticiliği,Spor liseleri olmadığı sürece bu devran böyle sürecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt