Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ilk yarıda çok şanslıydık gerçekten, 10 tane oyuncumuz sakatlanmadı zaten veya kırmızı kart cezalarından ötürü kadro çıkaracak adam bulamadığımız da olmadı, Fatih Terim 10 maç cezada almadı haksız penaltılarla puanlar da kaybetmedik. Her yönden çok şanslıydık. Bu kadar şanslı olmamıza rağmen ligde gerideyiz bütün adamları satalım.

Emre Akbaba'nın ayak kırığı haricine yanlışlık değil şanssızlık dersen Beşiktaş'lılardan bir farkın kalmaz.

Turk Futbolunun Veliaht Prensi Hamza HAMZAOGLU hocami ne kadar sevsem de sampiyonluktan sonraki yaz dostane bir sekilde yollari ayirmak suretiyle Senol Gunes'i takimin basina gecirseydik kendisinin sahip oldugu agirliktan oturu Dursun o yaz o les transfer donemini yasatamazdi bize; Senol'un onderliginde 4. yildiz sonrasi kurulacak takim su an 5. defa ust uste sampiyonlugu kovaliyordu muhtemelen

Moussa Dembele, Thomas Delaney ve daha aklima gelmeyen zibilyon tane topcudan olusan tas gibi bir kadromuz olurdu

Hos Dursun yine baltalamaya calisirdi sureci ama gucu yetmezdi gibi

1.ligde 15 maça ya çıkmış ya çıkmamış kardeşlerimizi bu kadar çabuk bu kıvamlara sokmayın lütfen.

Kardeşlerimiz demişsin.. çoğul.. Ben bugüne kadar altyapımızdan yetişen bir Ozan görmedim aynı zamanda şuanda onun ayarında yaşıtı yok ligimizde.

Yani Ozanın çok çok özel bir futbolcu olduğuna inanıyorum. Bu çizgisini sürdürse 20li yaşların başında dünyadaki en iyi 10 kulüpten birine gider...

Emre Akbaba'nın ayak kırığı haricine yanlışlık değil şanssızlık dersen Beşiktaş'lılardan bir farkın kalmaz.
Niyeymiş o, Bir devrede 3 adamın birden sakatlanması şanssızlık değilde nedir kötü kondisyon olsa bile 3 adamın sakatlanması normal bir durum değil, Keza Fener maçında ve Konya maçında yapılan operasyonlara yanlışlık falan demekte boş işler olur, O maçlarla Galatasarayın ipi çekilmeye çalışıldı, 5 atarız diye düşünmeye başladığımız maç 2-2 bitince futbolcuların gerilmesi de normal ayrıca orada Donk ve Garry'e verilmiş abartılı cezalar da var, Hoca Schalke ile ilgili ima yaptığı için bile ceza aldı neyin yanlışlığından bahsediyorsun herkese bu kadar rahat ceza çıkıyor mu , Aykut Kocaman bizi şampiyon yapmayacaklar dedi hiçbir şey olmadı mesela.

Senol kötü hoca degil. Hatta Terim ile birlikte Türkiye de acik ara en iyi teknik direktör ikisi.

Ama Senol'un karakteri sikintili, bu yüzden de bize gelmesini istememistim Besiktas'a gelmeden önce. Ben böyle aglak, böyle zirlayan, herseye bir kulp bulan, dik duramayan bir adami kulübümüzün basinda istemedim.

Yoksa adam iyi hoca, sacmasapan seyler yazarak kendinizi kücük düsürmeyin burada bence.

hadi flamengo, maiconu al soyle bir 4m gelirse iyi olur

Kardeşlerimiz demişsin.. çoğul.. Ben bugüne kadar altyapımızdan yetişen bir Ozan görmedim aynı zamanda şuanda onun ayarında yaşıtı yok ligimizde.

Yani Ozanın çok çok özel bir futbolcu olduğuna inanıyorum. Bu çizgisini sürdürse 20li yaşların başında dünyadaki en iyi 10 kulüpten birine gider...

Yunus ve Celil'i de göklere çıkardıları için aynı hesaba katıyorum.

Ilk yari heralde sadece sanssizlik yoktu. Ama bolca beceriksizlik ile is bilmezligin ustune serefsiz fenerasyonun yaptigi operasyonlar da ekibimizin geride kalmasina sebebiyet vermistir. Hocaya o yuzden cok yuklenmemek gerekir. Yine de hoca CL muzigiyle sahada dolasmasina ragmen CLde bu kadar milletin karisi olmamiza nasil razi olmustur bunun da sorulmasi gerekir

Ama Senol'un karakteri sikintili, bu yüzden de bize gelmesini istememistim Besiktas'a gelmeden önce. Ben böyle aglak, böyle zirlayan, herseye bir kulp bulan, dik duramayan bir adami kulübümüzün basinda istemedim.

Bu adam aglamasin da kim aglasin? Surekli sampiyonlugu gasp edilmis bir adam. Besiktas'ta aglayinca abes duruyor sonucta son yillarin en cok kollanan camiasi Besiktas ama Trabzonsporlu oldugu icin aglamasi kadar dogal bir sey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt