Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Forvet hangisiydi şu en ileride durup gol atan mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar komplike bir durum yok ki. Sebep çok bariz. Beceriksizlik. Apo, dursun, Musti gibiler bakkalin başına geçse o bakkal 2 ay sonra batar ama gel gör ki şirketleri var ve milyonlarca lira ile oynuyorlar ve GS'da yöneticiler 2'si şu anda. Aileden gelen zenginlik, şans, doğru ata oynamak..mantıklı düşünebilen var mı kaldı mı ,sizce neden transfer yapamıyoruz yada bukadar agır ve vurdum duymaz şeklindeyiz?
Olamazsak kongre uyeliginden istifa eder misiniz
Mali tedbiri gozetip kulubun olasi basari primlerine engel olan fikirler yurutmek sebebiyle
Bence makul
Hayır, tabiki özür dilemeyecegiz. Şans ve hocanın extra çabasıyla şampiyon olmamız yapılan hatayı örtmez, ortmemeli de.
Badji'nin ceza sahasındaki pozisyon bilgisinin yaşına göre iyi olduğunu düşünüyorum. Emin değilim tabi, oyuncunun 90 dakika tek maçını izlemedim, yanılabilirim. Ama fiziği, pozisyonlara girerken sezileri hoşuma gitti. Bizim için en uygun olanını transfer ederiz umarım.
19 gün sonra GÜNLERDEN İÇİMİZDEN HALLEDERİZ, AY LAV YU HOCAM

A.Albayrak : Hozam Ümit kardeşimizi defansın cöbeğinde denedi bugün sorunu kendi içimizde çözdük Allah'ıma binlerce kez şüçürler olsun hozam bizi yaniltmadi ...İ love you Hozam..
Tabi öyle diyecek nasıl alacak başkafilozof serdar konusunda sakat diyorlar demiş . burak sağlıkmı sanki tam filazof ya .
Bu adam forvet mi? Ondan emin olan var mı? Ben Second Striker olduğunu düşünüyorum. Tıpkı Talisca ve Guilyano gibi...Alan aradiğimiz forvet değil
Bu yönetim neyin peşinde, o kadar zor mu forvet bulmak. Yemişim Alani.
19 gün sonra GÜNLERDEN İÇİMİZDEN HALLEDERİZ, AY LAV YU HOCAM
Alanin fiziği yetersiz second striker icin, üstüne 2(!) defa ACL sakatliği yaşamiş.Bu adam forvet mi? Ondan emin olan var mı? Ben Second Striker olduğunu düşünüyorum. Tıpkı Talisca ve Guilyano gibi...
Yurt dışında çok sayıda gençle ilgilendiğimiz söyleniyor. Bakalım hangisi alınacak
Hayırdır Sen de mi popüler düşünce akımına katıldın.?Ustatlar bu parayi borc kapatmaya harcayacagiz , kalanlarla sampiyon olup oradan gelen gelirle de borc kapatacagiz
Avrupada ilerleme noktasinda geri kalacagiz , bu kadro ona yetmez , ama 2-3 adam satip yetenekli gencleri koymakla sampiyonluk gitmez
en azindan 2 ezeli rakip boyleyken gitmez
Belhanda'nın Menajeri William D'avila: "Al İttihad, Belhanda'yı istiyor" - Turgay Vardar Medya ve Haberler ForumuEkli dosyayı görüntüle 37128
Kral'in kankasi kral'a teklif var diye tweet atmis ama dun kral transferim soz konusu degil dedi