Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada altyapıdan 8 oyuncu @Vasfi Vural u 16 milli takımı oyuncusu,2 sene sonra gel emin bayramı konusalım

Yurt dışında çok sayıda gençle ilgilendiğimiz söyleniyor. Bakalım hangisi alınacak

mantıklı düşünebilen var mı kaldı mı ,sizce neden transfer yapamıyoruz yada bukadar agır ve vurdum duymaz şeklindeyiz?
O kadar komplike bir durum yok ki. Sebep çok bariz. Beceriksizlik. Apo, dursun, Musti gibiler bakkalin başına geçse o bakkal 2 ay sonra batar ama gel gör ki şirketleri var ve milyonlarca lira ile oynuyorlar ve GS'da yöneticiler 2'si şu anda. Aileden gelen zenginlik, şans, doğru ata oynamak..
Ne derseniz artık. Bu adamların mali olarak bu konumda olmasi ciddi bir araştırma tezi filan olması lazım aslında. Bu adamların GS'da yönetici oldugu yerde, hele hele Apo'nun basın direktöru oldugu ve transfer kurulunda yer aldığı yerde bı bok olmaz. Bu kadar basit...

19 gün sonra GÜNLERDEN İÇİMİZDEN HALLEDERİZ, AY LAV YU HOCAM

Olamazsak kongre uyeliginden istifa eder misiniz
Mali tedbiri gozetip kulubun olasi basari primlerine engel olan fikirler yurutmek sebebiyle
Bence makul
Hayır, tabiki özür dilemeyecegiz. Şans ve hocanın extra çabasıyla şampiyon olmamız yapılan hatayı örtmez, ortmemeli de.

Yanlis anlasildi sanirim . Ben bu adamlar giderse kesinlikle sampiyonluk gider iddiasinda oldugunuz icin soyluyorum .

Giderlerse kesin sampiyonuz gibi bir iddiada bulunmadim .. kesin yargiya variyorsunuz

Ornek veriyorum , iki cigerimiz sokuldu gecen sene , cok uzak bir gecmis degil yani , bruma ve ndiaye ... ayni sozler soylendi

Sans ve hocanin cabasi : peki acaba "belki de biz hatali yargida bulunmusuz" gibi bir ozelestiri ? Yok mudur ?

Demem o ki , biz bu adamlari tutarak sampiyon olamaya da biliriz , gonderip ola da biliriz .. ya da tutar sampiyon oluruz , gonderir olamayiz

Bu 4 olasiligin en kotusu hem adamlardan teklif varken para kazanamamak ve sampiyon da olamayip o paralari da kaybetmek

Ama adamlari satarsak , cepte olan ceptedir , ciddi gelirimiz olur , az buz paralar degil bu cift haneli milyon eurolar . Iyimser tahminle sampiyon da oluruz , kotu olasilikta ise sampiyon olamayiz ama satislardan kazandigimiz ceptedir

Satmazsak , bir de sampiyonluk kacarsa sifira sifir oluruz . Iki mecradan da gelirimiz olmamis olur , satmaz ve sampiyon olursak da satislardan gelir elde etmek icin tekrar o gunun sartlarinda teklif bekleriz , ama sampiyonluk primini cebe atariz

Burada da rakamlar onemli , hangi durumda ne kadar kazanip kaybedecegimiz ve risk hesaplamasi

Badji'nin ceza sahasındaki pozisyon bilgisinin yaşına göre iyi olduğunu düşünüyorum. Emin değilim tabi, oyuncunun 90 dakika tek maçını izlemedim, yanılabilirim. Ama fiziği, pozisyonlara girerken sezileri hoşuma gitti. Bizim için en uygun olanını transfer ederiz umarım.

Alan aradiğimiz forvet değil

Bu yönetim neyin peşinde, o kadar zor mu forvet bulmak. Yemişim Alani.

Badji'nin ceza sahasındaki pozisyon bilgisinin yaşına göre iyi olduğunu düşünüyorum. Emin değilim tabi, oyuncunun 90 dakika tek maçını izlemedim, yanılabilirim. Ama fiziği, pozisyonlara girerken sezileri hoşuma gitti. Bizim için en uygun olanını transfer ederiz umarım.

fikir edinebilirsin şurdan

Screenshot_20190106-133133_Instagram.webp

Kral'in kankasi kral'a teklif var diye tweet atmis ama dun kral transferim soz konusu degil dedi

Yurt dışında çok sayıda gençle ilgilendiğimiz söyleniyor. Bakalım hangisi alınacak

bundan daha kötü kanat oyuncusu bulamazsin zaten ongenda dedir? le guenin menajeri bunun da menajeri, yüksek ihtimalle türkiye'den kulüplere önermistir.

Ustatlar bu parayi borc kapatmaya harcayacagiz , kalanlarla sampiyon olup oradan gelen gelirle de borc kapatacagiz

Avrupada ilerleme noktasinda geri kalacagiz , bu kadro ona yetmez , ama 2-3 adam satip yetenekli gencleri koymakla sampiyonluk gitmez

en azindan 2 ezeli rakip boyleyken gitmez
Hayırdır Sen de mi popüler düşünce akımına katıldın.?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt