Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Rennes de badji için bastırıyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de hiç içime sinmiyor. Hele hele 3M yıllık + bir miktar imza parası filan söyleniyor...Alanin fiziği yetersiz second striker icin, üstüne 2(!) defa ACL sakatliği yaşamiş.
1 aydir bu adamin peşindeler yazik olsun
Rennes de badji için bastırıyormuş.
Hayırdır Sen de mi popüler düşünce akımına katıldın.?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belhandanın gitmesi durumunda kimleri alabiliriz.
üst düzey klüplerde kadroya giremeyen genç veya tecrübeli hiç farketmez kimleri alabiliriz.Veya farklı takımlarda kimler var?
Bu konuda oldukça bilgili ve araştırmacı arkadaşlar var.
Bu arkadaşlar isim yazsada sinerji yaratsak hiç fena olmaz...
İSİMLERİ ALALIM?

Bu william oyuncu satmayi iyi beceriyor. Belhanda araplara gitmek istemiyorsa Maicon'u satalim. Zaten sezon basi evraklar yetismedigi icin araplara transferi son anda iptal oldu, bari simdi gitsin.
1. Fernando kötü oynoyur diyen Fenerli veya art niyetlidir
2. Ozani 20ye satamayiz diyenler fenerli veya art niyetlidir
3. Ozani 11 satan serefsizdir
4. Belhanda 12 milyona gitmesin diyen haindir
Hala hem oyuncu satıp almayalım hemde şampiyon olalım diyorsun.YOK ÖYLE BİR DÜNYA YOK.Benim tum derdim para . Bunu da surekli kulubun icinde bulunup biraz da defter okuma kabiliyetim sayesinde istiyorum . Su an tam bir sirat koprusundeyiz , son gelirler , biraz kemer daraltma , ve de arazilerin katkisi ile borc yonetilebilir duzeye getirilebilir
Burada bahsedilen rakamlar ile boyle 30-40 milyon eurolara yapilacak satislar , 200 milyon liranin uzerinde gelir demek , bir de sampiyonlukla suslenirse bu rakam 350-400 lere cikar ve borc alacak farkinin yahut kisa vadeli basimiza bela olan 1 milyar liraya yakin borcun yarisini halleder bu para
Benim derdim bu . Buradaki arkadaslar sunu anlayamiyor , ben kombinesi olan , her mac stada giden , abuk sabuk yurt ici deplasmanlardan tut kupa finallerine ve kalkip portekize dis deplasman yapan biriyim .
Sence sahada en guzel pisirilen yemegi herkesten cok istemez miyim ?
Ama artik su borc belasinin dusurulmesi , hatta belki devletin son yapilandirmasina bile ugramadan bitirilmesini istiyorum
Mesele budur

fikir edinebilirsin şurdan