Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLLah aLLah aLLah saLdıR memiKtaş < ̄`ヽ、      / ̄>  ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ  /´    ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /      >     ,ノ      ∠_,,,/´” KupaLarı bizim İçiN KaLdır MemiktaŞ

Hayırdır Sen de mi popüler düşünce akımına katıldın.?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim tum derdim para . Bunu da surekli kulubun icinde bulunup biraz da defter okuma kabiliyetim sayesinde istiyorum . Su an tam bir sirat koprusundeyiz , son gelirler , biraz kemer daraltma , ve de arazilerin katkisi ile borc yonetilebilir duzeye getirilebilir

Burada bahsedilen rakamlar ile boyle 30-40 milyon eurolara yapilacak satislar , 200 milyon liranin uzerinde gelir demek , bir de sampiyonlukla suslenirse bu rakam 350-400 lere cikar ve borc alacak farkinin yahut kisa vadeli basimiza bela olan 1 milyar liraya yakin borcun yarisini halleder bu para

Benim derdim bu . Buradaki arkadaslar sunu anlayamiyor , ben kombinesi olan , her mac stada giden , abuk sabuk yurt ici deplasmanlardan tut kupa finallerine ve kalkip portekize dis deplasman yapan biriyim .

Sence sahada en guzel pisirilen yemegi herkesten cok istemez miyim ?

Ama artik su borc belasinin dusurulmesi , hatta belki devletin son yapilandirmasina bile ugramadan bitirilmesini istiyorum

Mesele budur

Bizim yönetim e güzel bir söz ile devam edelim. Forvet transferi sözü vermek, g .t vermeye benzemez

Içimden bir his hoca İanis Hagi ye çökebilir diyor türk pasaportuda var.

Benim tum derdim para . Bunu da surekli kulubun icinde bulunup biraz da defter okuma kabiliyetim sayesinde istiyorum . Su an tam bir sirat koprusundeyiz , son gelirler , biraz kemer daraltma , ve de arazilerin katkisi ile borc yonetilebilir duzeye getirilebilir

Burada bahsedilen rakamlar ile boyle 30-40 milyon eurolara yapilacak satislar , 200 milyon liranin uzerinde gelir demek , bir de sampiyonlukla suslenirse bu rakam 350-400 lere cikar ve borc alacak farkinin yahut kisa vadeli basimiza bela olan 1 milyar liraya yakin borcun yarisini halleder bu para

Benim derdim bu . Buradaki arkadaslar sunu anlayamiyor , ben kombinesi olan , her mac stada giden , abuk sabuk yurt ici deplasmanlardan tut kupa finallerine ve kalkip portekize dis deplasman yapan biriyim .

Sence sahada en guzel pisirilen yemegi herkesten cok istemez miyim ?

Ama artik su borc belasinin dusurulmesi , hatta belki devletin son yapilandirmasina bile ugramadan bitirilmesini istiyorum

Mesele budur
Hala hem oyuncu satıp almayalım hemde şampiyon olalım diyorsun.YOK ÖYLE BİR DÜNYA YOK.

Dış güçlerin oyunu.

nakoulma rizeye gitmis, aatif ellerinde patladi. :asd::asd:

fikir edinebilirsin şurdan

Okudum bu yazıyı. Gördüklerini peşin hükümle kesmiş atmış yazıda. Ben potansiyelinden, gelecekte dönüşecek Badji'den söz ediyorum. Bana temel eğitimini almış, gelişebilecek potansiyelde izlenimini verdi. Gol kaçırabilir, saçmalayabilir. O yaşta daha olgun olsa 10-20 m eurolardan söz edilirdi zaten. Takım oyunu oynuyor, fiziğini iyi kullanıyor, doğru koşular yapıyor görüntülerde. Eksik olan gol vuruşları ve oyun içindeki devamlılık sorunları gibi geldi bana. Aynı devamlılığı yok, o kesin. Dengesiz performansları var çünkü. Devamlılığını, gol vuruşlarını, arzusunu, azmini arttırırsa yani potansiyelinin farkına varıp oynarsa performansını katlar. İşlenmesi lazım.

Böyle mallık görmedim adamlar forvet getirmeden kampı bitirdiler ya lan. Üstüne elindeki forvetten de oldular kötü de olsa. Şu saatten sonra getireceğin adamlardan ne hayır gelcek acaba. Hayır sövmeyeyim diyorum ama içimden dümdüz gidiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt