Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi başlayalı tam 8 gün oldu ama ortada kaostan başka birşey yok. Marcao denen ne olduğu belirsiz adamı attılar ortaya taraftarı oyalamak için başka ne bok yedikleri belirsiz. Şu dakikadan sonra kimi buldular onu getirecekler.
Bu takıma Marcao hariç 1 stoper, 2 forvet ve kanat lazım . En az 4 transfer. 6 ayda bulamayan dingiller 15 günde mi bulacaklar?
Herkes uyansın artık yeter göz göre göre şampiyonluğu satıyorlar ulan :mad:

Uyanık bir yönetim var karsimizda. Bir kere ultraslani himayelerine aldilar onlar hocaya tepki gosterir ama bun yonetime gostermez.

Aynen öyle reis tamam hadi orta sahanın ön tarafında Belhanda&Emre ve Atalay vay elimizde ama asıl orta saha tandemi ?

Fernando => En az Sinan kadar tembel en az onun kadar işe yaramaz
Selçuk => Selçuk zaten futbolu 14/15 sezonundan sonra bıraktı
Ndiaye => Abartmıyorum son zamanlarda Galatasaray 'da izlediğim en vasıfsız orta saha olabilir, Muğdat 'ın orta saha versiyonu resmen adam futbolu bilmiyor
Donk => Zaten 6 ay sonunda o bildiğimiz Donk olmaya karar vermiş yine aynı kazmalık yine aynı vurdumduymazlık

Tartışamayacağımız bir orta saha tandemi gerekiyor, 6 numara için de 8 numara için de transfer şart
aynen ama sadece belhanda konusunda şunu söyleyim araplar inşallah fiyat yükseltip alır bugün yaptığı geri pas akıllara zarar ve sürekli yapıyor,diğerlerini zaten yazmışsın ndiaye için bişey demiyorum kiralık çünkü yapacak bişey yok...

Uzun zamandır bu forumu sessizce takip ediyorum. Eskiden çok kaliteliydi burası. Üyeliğimden önce de takip ederdim. Gerçekten keyifliydi ancak şu an berkay vs gibi aptal saptal adamlar yüzünden zaten gergin olan insanların iyice sinirleri ile oynanıyor. Bazı Gerzek adamların insanlar ile dalga geçmesine göz yumulmasını şaşırarak takip ediyorum. Yöneticiler ılımlılık konusunda ipleri çok salmamalı gibi görünüyor. Herkese iyi forumlar. Yine severek takibe devam edeceğim. Iyi akşamlar.
Al benden de o kadar..

yiğit gel ftor yaz begenen biri olur belki ya da fatih terime hakaret edelim,bu normal bişey :d

Mia, Londra derbisini stat da izlemiş :D
NINTCHDBPICT0004612892441.webp

birader naptık neden aptal diyorsunuz durup dururken ft ye falan da laf etmedim suçum ne

Abi sanirim durum su , ben boyle dusunmuyorum ama seni istemiyorlar burada , ne yaparsan yap , girizgah kotu olunca duzeltmek imkansiz olabiliyor

Bu benim talebim degil ama istersen baska bir forumda sifirdan basla , bir doku uyusmazligi oldu artik , bu vazo kirildi bir kere

Dost aci soyler , illa Gsc sart degil , olmasa da olur , baska bir forum dene bence

Elestirmeyin demiyorum ama sonucu beklemeden elestirmek anlamsiz bana gore . En yakin ornegi de gecen sene diyorum

Ayni yangin koparildi burada bruma ve ndiaye ayriliklarinda . Dursuna cengize soylenildi , teknik ekibe tudor a giydirildi . Kesin sampiyonluk satildi dendi , 16 milyon kazandiniz 40 milyonu feda ettiniz diye rakam bile verildi

Ama o yargilara varanlarin kacirdiysam benim eksigim ama bir tanesi bile sezon basinda devre arasinda atip tuttum ama dusundugum gibi olmadi demedi

O gunlerde ettigi hakaretler , yargi dagitmalar , kufurler ve kesin kanaatlerin bir bedeli olmadi

Benim gorusume gore boyle taraftarlik ici bos taraftarliktir . Meseleleri mantik cercevesinde ele alarak , sonucu gorerek elestiri ve ovgude bulunulur , biz ise tahmin usulu ile kendi istedigimiz dogrultuda karar verilmesine zorluyoruz karar verici iradeyi

Siyasette de boyle , chp secmeni olup ak partiye oy vermemis birinin akp nin bir icraatini ovdugunu gormedim , ya da tam tersi akp ye oy verip de chp li birisinin bir tavsiyesini hakli bulan da gormedim .. cunku kendi oy verdi ya , ya da o hata yapmaz ya , hep dedigi dogrudur , karsi tarafinki yanlistir

Son donemdeki eren ve serdar kararini , bir de 3,5 milyon stopere verilince ben de dogru bulmuyorum ama bekliyorum , eger defans SOS verirse ben de bu yapilan hamlenin bedelini sorarim td den ve yonetimden , ama suandan bir yargiya varmiyorum

Sinan öncelikle, yazdıklarımı ya tamamen okumuyorsun ya da üstün körü okuyup ezbere cevap yazıyorsun. Çünkü benim de olumsuz görüş belirttiğim bir hususu sanki ben aksi birşey demişim gibi farklı cümlelerle bana cevap olarak yazıyorsun.

Bir de burda bazı yorumları ya da bazı kişileri esas alıp genel kanıya varıyorsun ve bu ön yargıyla bana cevap yazıyorsun. Ben genelleme yapıp sana soru sormuyorum ya da yorum yapmıyorum. Başkalarının söyledikleri şeyler üzerinden değil kendi düşüncelerimi yazıyorum rica ederim yazdıklarıma cevap verirseniz bu şekilde yaparsanız sevinirim.

Bir oyuncu satıldığında kulübün menfaatleri düşünülüyorsa tabiki de eleştiri yapılmamalı. Ama işin sonunda şampiyonlar liginde başarısız olursan öncesinde kazandığın paradan daha fazlalarını feda ediyorsan oturup onuda konuşmak lazım.

Mantiga bak , transfer yapmiyorlar , yahu birader zaten adam kendi parasini harcamiyor , sorumlulugu yok , herkesin agzini kapatmak icin gider kredi ceker sacar parayi transfere , buyuk baskan cekeriz adama , gorevi birakir "benden sonrasi dusunsun.." der

En kolay yol .. ama adamlar borcu nasil eritiriz , en az harcayarak nasil bu seneleri geciririz onun derdindeler . Bazi yapilan zamlarin bile altinda o var , oyuncuyu satis oncesi hamle olarak yahut ona guvenip yerine adam almamak icin (donk linnes ornekleri gibi)

FFP olayından dolayı hepimiz para konusunda da yorum yapıyor olsakta sonuç olarak burası spor kulübü ve ilk öncelik başarılı olmaktır. Bunun içinde doğru yapılanma ve transferlerle başarıya gitmektir. Tabiki eksik yerlere transfer yapılacak. Senin teknik direktörün bile transfer isterken taraftar istemiş çok mu?

Zaten bende sana onu diyorum bir sürü borç yaptılar ve başarısızlar. Sende karşıma sayılar getirip başarılı diyorsun, sonra da kredi çekip kulübü zor duruma sokarlar diyorsun:D:D

Mesela, defansa 3.8 milyon avroya ne olacağı belli olmayan bir oyuncu alacağına ( bu sıkıntılı süreçte) ya scout transferi ya Serdar'ı takımda tutsan ya da daha tecrübeli bir isim alsan daha iyi olmaz mı?

İşte böyle yanlış hamleler sonucu o borçlar birikiyor, ERİMİYOR...

Marcao transferi yatarsa sevinirim rakibi 3 metre ğeriden karşılayan adamdan stoper olmaz

Galatasaray Düşmanlarının .........

Abi sanirim durum su , ben boyle dusunmuyorum ama seni istemiyorlar burada , ne yaparsan yap , girizgah kotu olunca duzeltmek imkansiz olabiliyor

Bu benim talebim degil ama istersen baska bir forumda sifirdan basla , bir doku uyusmazligi oldu artik , bu vazo kirildi bir kere

Dost aci soyler , illa Gsc sart degil , olmasa da olur , baska bir forum dene bence
abi adamlar çubuklusporu fenerbahçe sanıyor diye ben neden gideyim forumdan

Bu Saraçoğlu denilen arkadaş gerçekten zeki imiş takdir ettim.
Saraçoğlu soyismini boşuna seçmemiş. Tüm dikkatleri buraya çekiyor. “Sırf soyadım Saraçoğlu diye bana kuş muamelesi yapıyorsunuz” diyerek güzel algı yapıyor.
Halbuki ona kuş denmesinin sebebi soyadı falan değil tamamen yazdığı şeyler. Bunu anlamak için ortalama bir iq’ya sahip olmak yeterli.
Modları da gayet güzel kandırmış antu’ya gidip anlatıyordur orayı şöyle karıştırdım böyle karıştırdım diye. Bravo.

Bu Saraçoğlu denilen arkadaş gerçekten zeki imiş takdir ettim.
Saraçoğlu soyismini boşuna seçmemiş. Tüm dikkatleri buraya çekiyor. “Sırf soyadım Saraçoğlu diye bana kuş muamelesi yapıyorsunuz” diyerek güzel algı yapıyor.
Halbuki ona kuş denmesinin sebebi soyadı falan değil tamamen yazdığı şeyler. Bunu anlamak için ortalama bir iq’ya sahip olmak yeterli.
Modları da gayet güzel kandırmış antu’ya gidip anlatıyordur orayı şöyle karıştırdım böyle karıştırdım diye. Bravo.
çubukluspor'un içinden geldiğimi kanıtlarsam burda özür dileyecek misiniz hepiniz benden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt