Elestirmeyin demiyorum ama sonucu beklemeden elestirmek anlamsiz bana gore . En yakin ornegi de gecen sene diyorum
Ayni yangin koparildi burada bruma ve ndiaye ayriliklarinda . Dursuna cengize soylenildi , teknik ekibe tudor a giydirildi . Kesin sampiyonluk satildi dendi , 16 milyon kazandiniz 40 milyonu feda ettiniz diye rakam bile verildi
Ama o yargilara varanlarin kacirdiysam benim eksigim ama bir tanesi bile sezon basinda devre arasinda atip tuttum ama dusundugum gibi olmadi demedi
O gunlerde ettigi hakaretler , yargi dagitmalar , kufurler ve kesin kanaatlerin bir bedeli olmadi
Benim gorusume gore boyle taraftarlik ici bos taraftarliktir . Meseleleri mantik cercevesinde ele alarak , sonucu gorerek elestiri ve ovgude bulunulur , biz ise tahmin usulu ile kendi istedigimiz dogrultuda karar verilmesine zorluyoruz karar verici iradeyi
Siyasette de boyle , chp secmeni olup ak partiye oy vermemis birinin akp nin bir icraatini ovdugunu gormedim , ya da tam tersi akp ye oy verip de chp li birisinin bir tavsiyesini hakli bulan da gormedim .. cunku kendi oy verdi ya , ya da o hata yapmaz ya , hep dedigi dogrudur , karsi tarafinki yanlistir
Son donemdeki eren ve serdar kararini , bir de 3,5 milyon stopere verilince ben de dogru bulmuyorum ama bekliyorum , eger defans SOS verirse ben de bu yapilan hamlenin bedelini sorarim td den ve yonetimden , ama suandan bir yargiya varmiyorum