Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun için değil Süper Kupadan etti bizi maçı sattı sonra da fındık kadar beyniyle zam alacağını sandı. Galatasaray başka camialara benzemez. Kupa satan adamın yedi ceddini satarız. Bir forma bir de aldığımız kupalar kutsalımızdır. Bu kadar açık satıştan sonra kellesi ne pahasına olursa olsun alınmalıydı... Yoksa POST-PENDİK SENDROMU gibi bir mafyavari olay yaşanır kan akardı... Sulh içinde çözüldü defoldu gitti inşallah hayatı çok kötü gider selçuk ve benzerleri gibi (arda-burak filan)
Zammı alamadı belki ama bu durum CL ye yansıdı.. Lige yansıdı.. Paraya yansıdı.. Kadro mühendisliği yapamıyorlar ise orada olmalarının anlamı ne? Muğdat ve ömerin ne faydası vardı da aldılar? Gomis'in sol bacağı etmez ikiside. Toplamda gomise yapacağın zamdan daha fazla para alıyorlar. Burası Galatasaray. geleceğini düşünümek zorundasın! Para yok diye ağlayarak önce ki yönetimlerin aldığı oyuncuları satarak ve takıma beş para etmez çöpleri toplayarak Galatasaray yönetilebilir mi?

Anlasutumuz oyunçulari açıkladuguzda Fatti hozamiz ay lav yu diyecektur kesun

Bu ara transfer dönemi için forum ortalaması kadar kötümser düşünmüyorum (Sezonun daha baştan kaybedildiğini söyleyen nadir kişilerden biriyimdir; hala potada isek, rakiplerin de iyi durumda olmamasındandır. Polyannacılık yapacak biri değilim yani)...

Maicon yazdan beri satılmak isteniyor; transferi geçen defa son dakikada yattı, isteyen kulüpler var, gidip gitmeyeceği hala belli değil. Belhanda keza; bahsedilen rakamlar gayet güzel, her an paketlenebilir...

Hoca ve yönetim alternatifli bir liste oluşturmuştur, diye umuyorum. Sözgelimi, Maicon 5 m gibi bir rakama satıldığı anda stoper rotasyonunda ilk tercih olacak kalitede birisi hazırda bekletiliyordur da Maicon satılamazsa Marcao' dan başka stoper alınmayacaktır belki. Aynı şekilde, Belhanda' nın satılıp satılmamasına göre 1-2 milyon maliyetli bir forvet yerine ciddi bonservis bedeli ve yıllık ücretle herkesi tatmin edecek bir forvet oyuncusu düşünülüyor olabilir. Yahut Belhanda gitti diyelim, Ndiaye' de kiralık olduğu için orta saha hattına uzun vadeli ketkı vermesi muhtemel biri düşünülüyordur. Vs vs vs...

Demoklesin kılıcı gibi, FFP heyulası kulübün tepesinde sallanıyorken; yönetimin de Hocanın da işi hiç kolay değil. Bizim burada yaptığımız, hariçten gazel okumaktan başka bir şey değil...

Serdar' dan en azından sezon sonuna kadar faydalanabilirdik. Ne olursa olsun, sonradan oyuna dahil ederek de olsa Eren' den de. Bunu ben de söylüyorum ama tam yetkiyle görevde olan TD ün inisiyatifini bu yönde kullanmasını eleştirmeyi yanlış bulurum. Belki çok haklı gerekçeleri vardır, her şeyi de detayıyla açıklamak zorunda değil...

Süper Lig'deki 4 büyüklerin forvetleri;

? Fenerbahçe: Slimani, Soldado, Frey, Ayew
? Beşiktaş: Burak, Vagner, Mustafa, Larin
? Galatasaray:
? Trabzonspor: Nwakaeme, Rodallega, Ekuban,

Senle benim durumlarimiz farkli , kulup icinden bilgimiz oldugu icin biraz istemem yan cebime koy durumu var bize karsi

Bir de senle benim antipatiklik sebeplerimiz tam ayni degil , benim isim sana gore daha kolay

Bu bahsettigimiz arkadasa gelince , bizden farki , emek verip cok bilgi satmak yerine ,yani kaliciligini oyle saglamak yerine daha sifir km araba ile kurtlar sofrasinda drift yapmaya calisiyor

Cabasini takdir ediyorum ama oyle cubuklu filan yazarsan cubuk tursusu ederler adami burada
4pP8CHWn.webp
c8PhJR6X.webp
c8PhJR6X.webp

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1494857
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1549729
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1494360

Ekli dosyayı görüntüle 37262

Çubukluspor'da Mehmet Şahin istifa etti | Amatör Lig Net - Amatör Futbol - Süper Amatör Lig - Bölgesel Amatör Lig - Futbol Sahalarının Yıldızı

afiyet olsun çubuk turşunuz, bol su için üstüne

Ekli dosyalar

• PH9TPJA-.webp
    PH9TPJA-.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 134
Savaş Çorlu: "Alan, takımının kamp kadrosunda. Oyuncu gelirse bedelsiz olmayacak. Bonservis ödenecek. Pazartesi veya Salı günü bu iş netleşecek. Yönetimden Alan konusunda bir açıklama gelmesi gerekiyor."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda cikis var evet ama 7 milyon üstü satmak piyango gibi bisey olur bizim icin

yeni hesaplarmı reis?
yok la eski.ferdaydı en son aldıgım sahte üyelik.o da fener 2 mayıs 2013te benficaya elendikten sonra alınmış bi üyelik.forum karısıktı o ara ve stresli.fener elenince aldıgım üyeliği.cezalıydım demekki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt