Bu ara transfer dönemi için forum ortalaması kadar kötümser düşünmüyorum (Sezonun daha baştan kaybedildiğini söyleyen nadir kişilerden biriyimdir; hala potada isek, rakiplerin de iyi durumda olmamasındandır. Polyannacılık yapacak biri değilim yani)...
Maicon yazdan beri satılmak isteniyor; transferi geçen defa son dakikada yattı, isteyen kulüpler var, gidip gitmeyeceği hala belli değil. Belhanda keza; bahsedilen rakamlar gayet güzel, her an paketlenebilir...
Hoca ve yönetim alternatifli bir liste oluşturmuştur, diye umuyorum. Sözgelimi, Maicon 5 m gibi bir rakama satıldığı anda stoper rotasyonunda ilk tercih olacak kalitede birisi hazırda bekletiliyordur da Maicon satılamazsa Marcao' dan başka stoper alınmayacaktır belki. Aynı şekilde, Belhanda' nın satılıp satılmamasına göre 1-2 milyon maliyetli bir forvet yerine ciddi bonservis bedeli ve yıllık ücretle herkesi tatmin edecek bir forvet oyuncusu düşünülüyor olabilir. Yahut Belhanda gitti diyelim, Ndiaye' de kiralık olduğu için orta saha hattına uzun vadeli ketkı vermesi muhtemel biri düşünülüyordur. Vs vs vs...
Demoklesin kılıcı gibi, FFP heyulası kulübün tepesinde sallanıyorken; yönetimin de Hocanın da işi hiç kolay değil. Bizim burada yaptığımız, hariçten gazel okumaktan başka bir şey değil...
Serdar' dan en azından sezon sonuna kadar faydalanabilirdik. Ne olursa olsun, sonradan oyuna dahil ederek de olsa Eren' den de. Bunu ben de söylüyorum ama tam yetkiyle görevde olan TD ün inisiyatifini bu yönde kullanmasını eleştirmeyi yanlış bulurum. Belki çok haklı gerekçeleri vardır, her şeyi de detayıyla açıklamak zorunda değil...