Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet forvet geleceği Yok konuyu değiştirelim.

3 günlük kayseri maceramızda mutfak olarak hakçyal kırıklığına uğradığımızı belirteyim.

Kemal Koçak: steakhouse, sunum iyi , lezzet ortalama bir steakhouse üzerinde değil.yöresel mutfağı zayıf

Kaşık-la : kayseri mantısı , yağlama , yağ mantısı yedik.kayseri mantısı dağılmıyor güzel ama açıkçası A101 de satılan kaşıklı mantısından bir fark Yok.yağlama fena değil yoğurtla güzel oluyor .yağ mantısı ise vasat; kıymalı lokma diyebilirim.

Anteplioğlu : sıradan bir tatlı yeri, lezzet olarak iyiydi sma zaten fazla alternatif yoktu.
FDBA1C0B-B2C1-42E5-84C5-09931081EC66.webp

Babel fulham a gitmiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hala tranfer yok Galatasaray tarihinin en kötü başkanı Mustafa Cengiz En vasıfsız yöneticisi Abdürrahim Albayraktır. Bide biz bu heriflere destek verdik. Utanç verici yemin ederim.

Sana katılmak bana büyük bir şaşkınlık verse de katılıyorum sana Sayın Cund

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Cengiz ve Apo utanmadan nasil Terim'in karşısına çıkıyor

ilk lig maçına 7 transfer sezonunun bitmesine 19 gün kaldı. doğal olarak geriliyor stres yapıyoruz. marcaoya 3.5 gömdüysek bile 4 küsür bütçemiz var ve o paraya takım kuranlar bile var serbest oyunculara var kiralıklar var vs. Ama icraat yok.

Evet olmayan transferler hakkında teknik analiz alalım.

Sana katılmak bana büyük bir şaşkınlık verse de katılıyorum sana Sayın Cund

(y)unutmadan söyleyeyim Mustafa Cengiz şuanda Fatih hocanın taleplerini yerine getirmeyerek, transfer yapmayarak hocaya mobbing uyguluyor. Hocanın istifa etmesi için bunları yapmıyorsa bende bişey bilmiyorum. Zaten aralarının limoni olduğunu biliyoruz. Bu transfersizliğin başka açıklaması olamaz.

Yarın gelsin forvet olarak başlasın.

giphy.gif

(y)unutmadan söyleyeyim Mustafa Cengiz şuanda Fatih hocanın taleplerini yerine getirmeyerek, transfer yapmayarak hocaya mobbing uyguluyor. Hocanın istifa etmesi için bunları yapmıyorsa bende bişey bilmiyorum. Zaten aralarının limoni olduğunu biliyoruz. Bu transfersizliğin başka açıklaması olamaz.

Tecrübe eksikliği ve de iş bilmezlik de çok fazla . Yönetim kadrosu çok kötü , iş bitirecek bir Bülent Tulun gibi adam bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt