- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
alın konusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu Cund efendide bi sakatlık var deyip kıllanıyordum,vay vay cund efendi vay....Esenler çocukları nerede toplansınlarhayri cund çete reisidir
![]()
Çok seneler geçti ama sonunda gerçekleri görmen beni sevindirdi Hayriunutmadan söyleyeyim Mustafa Cengiz şuanda Fatih hocanın taleplerini yerine getirmeyerek, transfer yapmayarak hocaya mobbing uyguluyor. Hocanın istifa etmesi için bunları yapmıyorsa bende bişey bilmiyorum. Zaten aralarının limoni olduğunu biliyoruz. Bu transfersizliğin başka açıklaması olamaz.

Bitik denildiği adam yine Premier League yolunu tuttu bealın konusun
10 Milyon en az
alın konusun
Bedavaya gitmiş resmen. Fiko’da formunu kaybetti artık. Bir tek oyuncu satmada iyiydi onu da yapamıyor. Fener gibi olacak sonları.
benim foruma üye olmam bile olayliydi
bas küfürü bascam diyordun renktasDaha gelmedi mi forvet
deniz ismiyle üye oldum sanırım ilk.yaser vardı o zaman forumda.durmadan sana rus karı ayarlıcam diyodu.salman abi vardı.bi de merih ince benle cok ugrasıyordu ve tuhaf fantazileri vardı.14-15 yasındaydım o zaman,tedavi görüyodum kanserden ötürüAnlat baby zevk ile okurum