Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlamadıgım bisey var hoca milli takımdan geldi bütün iyi oyuncu havuzuna hakim ptt liglerine kadar

96 yılında geldigi gibi neden yerli oyuncu toplamıyor yani bu havuzu şu an en iyi bilen kişi

çabası bile yok yerli için sizce neden ?

donk yada fernandodan biri gitsede bu adamı alsak almanyada tutunamadı opsiyonlu kiralık denesek..

mutlaka oyuncu havuzu vardır elimizde uygun maliyetli faydalı biri getirilir zor değil bunlarla yürümüyor çünkü gelecek adamdan ümidimiz olur en azından...
Anderson Esiti - Oyuncu profili 18/19
Jeando Fuchs - Oyuncu profili 18/19
Ebenezer Ofori - Oyuncu profili 18/19

Esiti ve Fuchsa yorum yapamamda, ama Ofori baya bos oyuncu. VFB ikinci ligdeyken maclarina bakiyordum ve orda bile fazla is yapamiyordu. Adami öylesine satin alma opsiyonu MLS yollamadilar, ama New York almadi bili Oforiyi.

Kranevittere baktim, Zenitde fazla oynayamiyor. Belki o alternatif olabilirmi? Eski Arjantin milli oyuncusu, daha yas 25 ve ruslarinda yabanci siniri var. Belki onun yerine daha iyi birini almayi isterler ve adam zamaninda FM de hayvan gibi futbolcu oluyordu. :D

anlamadıgım bisey var hoca milli takımdan geldi bütün iyi oyuncu havuzuna hakim ptt liglerine kadar

96 yılında geldigi gibi neden yerli oyuncu toplamıyor yani bu havuzu şu an en iyi bilen kişi

çabası bile yok yerli için sizce neden ?

Sene basi akademiye kac tane adam geldi yahu. Diger alamancilara da bonservisle almak istemiyor sanirim.

Sikirti tikiri var mi

1547328192728.webp

Biraz antu yorumları okuyup geleyim de bizim forum gözüme güzel gözüksün.

Evet yarın KAP kapalı olduğuna göre... Pazartesine kadar bir tık çıkmaz :(

Esiti ve Fuchsa yorum yapamamda, ama Ofori baya bos oyuncu. VFB ikinci ligdeyken maclarina bakiyordum ve orda bile fazla is yapamiyordu. Adami öylesine satin alma opsiyonu MLS yollamadilar, ama New York almadi bili Oforiyi.

Kranevittere baktim, Zenitde fazla oynayamiyor. Belki o alternatif olabilirmi? Eski Arjantin milli oyuncusu, daha yas 25 ve ruslarinda yabanci siniri var. Belki onun yerine daha iyi birini almayi isterler ve adam zamaninda FM de hayvan gibi futbolcu oluyordu. :D

Kranevitteri biz kiralamak istedik, Atleticodeyken ve anlasmistik ama kendisi gelmeye istemedi. Ulkesine geri donecek gibi duruyor, Jeando Fuchs tam aradigimiz, 2 cigerli kemik gibi adam. Bu adami hala fransadaki elit kulupler niye almiyor, aklim almiyor.

Her kafadan bir ses çıkıyor. Tvitır dümencileri ayrı,forumda ki kuşlar ayrı,troller ayrı asab bozuyor. Bakalım ne olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt