Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün Leipzigde Musleranin isinma esnasinda Fadil Kosutan Muslerayi isitirken seslice ‚hocam forvet gelecekmi?‘ diye sordugumda Bana döndü ve yüzüme bakarak kafasini ve kaslarini yukariya kaldirip ‚nz‘ sesi çikardi. Yemin ederim Aynen Böyle oldu. Nöbeti kapatalim bence.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün Leipzigde Musleranin isinma esnasinda Fadil Kosutan Muslerayi isitirken seslice ‚hocam forvet gelecekmi?‘ diye sordugumda Bana döndü ve yüzüme bakarak kafasini ve kaslarini yukariya kaldirip ‚nz‘ sesi çikardi. Yemin ederim Aynen Böyle oldu. Nöbeti kapatalim bence.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hehe tamam inandık
Belhanda harika pas feghouliye feghouli çok klas bir hareket feghouli bir orta alaaaaaaan seken top tetteh ve gooooooooooooooooooooool Galatasaray 4-1 öne geçiyor gol tetteh.
Tehlikeli adamsın vesselam.Yine saat 5 yine burdayım, bu uyuyamana sorunu bitirecek beni10 defa ekşi 10 defa twitter ve reddit sekmelerinde gezindikten sonra yine burdayım, yine yaprak kımıldamıyor. Öğlen 1 gibi uyanırım muhtemelen, yine kap göremezsem küfrü bascam artık beceriksiz heriflere.