Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Leipzigde Musleranin isinma esnasinda Fadil Kosutan Muslerayi isitirken seslice ‚hocam forvet gelecekmi?‘ diye sordugumda Bana döndü ve yüzüme bakarak kafasini ve kaslarini yukariya kaldirip ‚nz‘ sesi çikardi. Yemin ederim Aynen Böyle oldu. Nöbeti kapatalim bence.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alanda olumsuz olduğuna göre Eren’i geri çağırırız yarında şu Almancı stoper olmaz transfer dönemi sonu evladımız Serdar’ı affederiz kaptanlığı veririz devam eder ulan bu yönetimi ıslak odunla döveceksin 6 aydın naptınız be arkadaş allahtan korkun ya

Helal be taraftar yönetimden daha çok çalışıyor

biggrin.gif

Forvet ve Super Lig yetersizliginden vefat etmek uzereyim

Bu Tetteh'e neden bu kadar taktınız? İyi mi gerçekten fark yaratacak kadar?

Yine saat 5 yine burdayım, bu uyuyamana sorunu bitirecek beni :( 10 defa ekşi 10 defa twitter ve reddit sekmelerinde gezindikten sonra yine burdayım, yine yaprak kımıldamıyor. Öğlen 1 gibi uyanırım muhtemelen, yine kap göremezsem küfrü bascam artık beceriksiz heriflere.

Yine saat 5 yine burdayım, bu uyuyamana sorunu bitirecek beni :( 10 defa ekşi 10 defa twitter ve reddit sekmelerinde gezindikten sonra yine burdayım, yine yaprak kımıldamıyor. Öğlen 1 gibi uyanırım muhtemelen, yine kap göremezsem küfrü bascam artık beceriksiz heriflere.
Tehlikeli adamsın vesselam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt