- 27 Ocak 2010
- 139.024
- 105.277
- 5.648
KAP'a uğranmaz bugün, Pazartesi'den itibaren bombalar patlamaya başlar, biri iner biri kalkar uçakların.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KAP'a uğranmaz bugün, Pazartesi'den itibaren bombalar patlamaya başlar, biri iner biri kalkar uçakların.
31 Ocak 2019 Eren Derdiyok affedildi.
1 Şubat 2019:
Albayrak : Allahuma çok şükür. Fatiii Terim hodzam büyüklük gösterip affettu. Bizi çransfer maliyetunden kurtardu. Görüyorsunuz, işte yeni transfer Eren'imiz olacak Allahun iznu ile inşanna.

iyi işte calısarak kafa dinlerim
Ali koc iki toplantiyla borclarini devlet bankalarina iteledi. Buyuk adam olduguna suphe yok.
Linnesi alsinlar gidecem taksime yok mu beni open diye bagiracam
ya :/ sen akrep burcu musun ne öyle ya hep ya hiç :d tamam pazartesi yazarım,nöbet bitene kadar mod olurumTamam başvuru konusuna yaz. 2 haftalık iş yok bizde ya hep hiç olur.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Linnes fb ye mi gitmiş bu forumda ne içiyorlar çözemedim hala
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tabi tabi Mustafa Cengiz şu anda aktarmalı Shangai uçagına binmiş economy classKAP'a uğranmaz bugün, Pazartesi'den itibaren bombalar patlamaya başlar, biri iner biri kalkar uçakların.
takım elbise iyiymiş ?40lar new york unda herkes takım giyermiş, özendiğim zaman dilimlerinden biriydi ?Yok abi çoğu bir garip ya. Bizim okulda elemanın biri sürekli takım elbiseyle dolanıyordu. Kendi evinin içinde bile öyleydi. Daha 21-22 filan yaşı. Bara götürmüştüm ben bunu, bir gerilmeler bir gerilmeler. Çok garip adamlar yav. Bi kaç tane daha var bu tip garip.![]()
Renkdaş oyle deme bu yönetici amcalar yermi dört yedi çalışıyorlar GS ugruna kendilerini feda ediyorlar6 gün sonra lig maçımız var ve bu takımın 6 aydan beri hala forveti yok. Bu nasıl bir becereksizliktir. Benim zaten hiç umudum yoktu başından beri diyordum 6 aydan beri kimseyle anlamamıştır bunlar diye nitekim öyle oldu içOcak ayında forvet bakmaya başlamışlardır kesin kimsede Ocak ayında sana iyi forvetini bırakmaz. Abdürrahim Bey 31 ocakta TV karşısına geçip yine ağlamaya başlar.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Milli takim arasıBurada niye 20 günlük ara var