Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31 Ocak 2019 Eren Derdiyok affedildi.

1 Şubat 2019:

Albayrak : Allahuma çok şükür. Fatiii Terim hodzam büyüklük gösterip affettu. Bizi çransfer maliyetunden kurtardu. Görüyorsunuz, işte yeni transfer Eren'imiz olacak Allahun iznu ile inşanna.

Şu postların öldürüyor beni. :asd:

6695db5b0c8e4f9306a9c3ecb86a016d.jpg

6 gün sonra lig maçımız var ve bu takımın 6 aydan beri hala forveti yok. Bu nasıl bir becereksizliktir. Benim zaten hiç umudum yoktu başından beri diyordum 6 aydan beri kimseyle anlaşamamıştır bunlar diye nitekim öyle oldu. Ocak ayında forvet bakmaya başlamışlardır kesin kimsede Ocak ayında sana iyi forvetini bırakmaz. Abdürrahim Bey 31 ocakta TV karşısına geçip yine ağlamaya başlar. Becereksiz bir yönetimsiniz bunu kabul edin ve işi bilenlere bırakın.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcao'yu Tondela maçının muhtemel 11 i ne koymuşlar artık beceriksizlikte çığır açtılar. Oyuncu sakatlanınca ne olacak diye düşünen kimse yok.

Yok abi çoğu bir garip ya. Bizim okulda elemanın biri sürekli takım elbiseyle dolanıyordu. Kendi evinin içinde bile öyleydi. Daha 21-22 filan yaşı. Bara götürmüştüm ben bunu, bir gerilmeler bir gerilmeler. Çok garip adamlar yav. Bi kaç tane daha var bu tip garip. :asd:
takım elbise iyiymiş ?40lar new york unda herkes takım giyermiş, özendiğim zaman dilimlerinden biriydi ?

çöpçao keşke portimoeseye falan karşı oynasaydı da jacksona karşı nasıl madara oluyor göreydik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6 gün sonra lig maçımız var ve bu takımın 6 aydan beri hala forveti yok. Bu nasıl bir becereksizliktir. Benim zaten hiç umudum yoktu başından beri diyordum 6 aydan beri kimseyle anlamamıştır bunlar diye nitekim öyle oldu içOcak ayında forvet bakmaya başlamışlardır kesin kimsede Ocak ayında sana iyi forvetini bırakmaz. Abdürrahim Bey 31 ocakta TV karşısına geçip yine ağlamaya başlar.

Renkdaş oyle deme bu yönetici amcalar yermi dört yedi çalışıyorlar GS ugruna kendilerini feda ediyorlar :poop:

Burada niye 20 günlük ara var

Ekli dosyalar

• 9AC15B46-6255-43A7-9E54-FE5541C46C86.webp
    9AC15B46-6255-43A7-9E54-FE5541C46C86.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 164
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt