- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonu Sampiyon olursak ne yapacaksin Bay Serafettin
ben de 253 kişi var.sana da tavsiye ederim.arada zevkine ne yazdılar diye bakıp cevapta verebilirsinŞu üye engelleme listemi genişletireyim de forumun seviyesi biraz çekilecek bir hal alsın. Ağız isali olmuş her ikinci cümlesinde terim de terim.....
Hoca ne ettiyse artık ona buna..
Emre çöplükBu takımın orta sahasını sil baştan kurmak gerekiyor, Selçuk-Donk-Fernando-Ndiaye ile filan olacak iş değil bu
Emre tamam sağlam dönerse ciddi hücum katkısı verir
Belhanda dengesiz olsa da takım oyununa katkısı iyi
Atalay çok vitaminsiz ama sonsuz güveniyorum ona iyi yerlere geleceğine inanıyorum
Geri kalandan bir nane olmaz. Tamam haydi Emre & Belhanda ikilisi sağ/sol iç oyuncusu olarak Belhanda bir tık daha geride daha takım organizasyonunda bir tık daha hücum görevinde daha hücum organizasyonunda görev aldı diyelim, Atalay 'da bunları yedekliyor peki geri kalan ?
6 numaraya insan yiyen birisi gerekiyor
Net bir 8 numara gerekiyor
6 numarayı yedekleyecek bir adam daha gerekiyor (ki Abdussamed Karnuçu 'ya bir şans vermekten yanayım)
FiorentinaŞampiyonluk Galatasarayın başarısı olur.geçmiş yıllarda bay terimin Galatasaray dışında ufak tefek başarı kırıntıları dışında madara olupda kapağı Galatasaraya atıp şampiyon olması kendi başarısı değildir.Kendi başarısını Galatasaray dışında hiçbir yerde gösteremeyen muhterem ancak GALATASARAY gölgesinin altına sığınan ortalama birisidir.
Bak bir kişi daha engelledim. Sen orda analiz yapmışsın adamın cevabı emre çöplük. Rica ediyorum böylelerini direkt engelle. Muhattap alma. Konuşmayı,futbolu bilmeyen trollerden uzak dur dostum.
Belhanda OUT
İanis İN
Fiorentina
3x Turkiye ile Avrupa kupasina
Basari degil he? Ondan sonra mini kus denildiginde Aglamaya basliyorsunuz
O halde Galatasaray neden Terimden once en son 2008 de
Terimden sonra 2013-2018 arasinda 1 kere sampiyon olup, diger sezonlarda rezil oldu?
Ben isterim ianis i maliyetli de olmaz