Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimin sıkıntısı mustafa cengiz değil bence devlete yakınlığıyla albayrak denen düzenbaz.

Sene sonu Sampiyon olursak ne yapacaksin Bay Serafettin

Şampiyonluk Galatasarayın başarısı olur.geçmiş yıllarda bay terimin Galatasaray dışında ufak tefek başarı kırıntıları dışında madara olupda kapağı Galatasaraya atıp şampiyon olması kendi başarısı değildir.Kendi başarısını Galatasaray dışında hiçbir yerde gösteremeyen muhterem ancak GALATASARAY gölgesinin altına sığınan ortalama birisidir.

Şu üye engelleme listemi genişletireyim de forumun seviyesi biraz çekilecek bir hal alsın. Ağız isali olmuş her ikinci cümlesinde terim de terim.....

Hoca ne ettiyse artık ona buna..
ben de 253 kişi var.sana da tavsiye ederim.arada zevkine ne yazdılar diye bakıp cevapta verebilirsin

Ne kadar beceriksizsin sen ya hadi beceriyi geçtim neden taraftara yalan söylüyorsun? Konuşmayı bilmiyor diyince de dalga geçiyor oluyoruz.

Fark 6 puan olunca, kapanır dedim bir kaç iyi takviyeyle. Malesef rezil yönetim ..buna müsade etmiyor. Federasyonla ugraş, hakemlerle ugraş, VAR ın başindakilerle ugraş, bide bu beceriksiz yönetimle ugraş...

Bu takımın orta sahasını sil baştan kurmak gerekiyor, Selçuk-Donk-Fernando-Ndiaye ile filan olacak iş değil bu

Emre tamam sağlam dönerse ciddi hücum katkısı verir
Belhanda dengesiz olsa da takım oyununa katkısı iyi
Atalay çok vitaminsiz ama sonsuz güveniyorum ona iyi yerlere geleceğine inanıyorum

Geri kalandan bir nane olmaz. Tamam haydi Emre & Belhanda ikilisi sağ/sol iç oyuncusu olarak Belhanda bir tık daha geride daha takım organizasyonunda bir tık daha hücum görevinde daha hücum organizasyonunda görev aldı diyelim, Atalay 'da bunları yedekliyor peki geri kalan ?

6 numaraya insan yiyen birisi gerekiyor
Net bir 8 numara gerekiyor
6 numarayı yedekleyecek bir adam daha gerekiyor (ki Abdussamed Karnuçu 'ya bir şans vermekten yanayım)
Emre çöplük

Albayrakin yerine Ozan Korkut gelse. Sonra gelecek secimde Cengiz Korkutu desteklese ve adam baskan olsa olmazmi?

tumblr_nsu0m9S5HF1thoa04o1_640.jpg

Şampiyonluk Galatasarayın başarısı olur.geçmiş yıllarda bay terimin Galatasaray dışında ufak tefek başarı kırıntıları dışında madara olupda kapağı Galatasaraya atıp şampiyon olması kendi başarısı değildir.Kendi başarısını Galatasaray dışında hiçbir yerde gösteremeyen muhterem ancak GALATASARAY gölgesinin altına sığınan ortalama birisidir.
Fiorentina
3x Turkiye ile Avrupa kupasina
Basari degil he?

O halde Galatasaray neden Terimden once en son 2008 de
Terimden sonra 2013-2018 arasinda 1 kere sampiyon olup, diger sezonlarda rezil oldu?

Son düzenleme:
Fiorentina
3x Turkiye ile Avrupa kupasina
Basari degil he? Ondan sonra mini kus denildiginde Aglamaya basliyorsunuz

O halde Galatasaray neden Terimden once en son 2008 de
Terimden sonra 2013-2018 arasinda 1 kere sampiyon olup, diger sezonlarda rezil oldu?

Birinci dönemi başarılıdır gerisi GALATASARAY sayesindedir lakin büyük GALATASARAY hocasız bile şampiyon olmuşdur ,Büyük GALATASARAYI şahışlara yem etmeyiz.... ayrıca kuş demen senin çapsızlığındır keza büyük GALATASARAYIN her anını kalpden takip eden birisi olarak boş iddia ve şahısları ciddiye almak bile gerekmez.. sen thorsten gütshowu bilirmisin evlad ?? sen küçük savaşı büyük yusufu izledinmi evlat ,büyük yusufun ezikbahçeli arap ismaili sille ile tepelediğini sahadan izledinmi evlad.. hadi ordan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt