Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan Malan yok muhtemelen forvet bile alamayız Muriqi bile zor ben umudumu kaybettim.

sen bomboş bir admasın muhtemelen Galatasaraylıda değilsin olsan olsan en iyi ihtimal terimspolu olursun büyük GALATASARAY 2007-2008 sezonunda hocasız şampiyon olmuşdur senin bundan dahi haberin yokdur sanada bir büyük yusuf sillesi patlatayım ve yıkıl karşımdan ..

Sen daha yenisin burada ondan pek Kaale almiyorum seni.
Burada en büyük terim düsmanligini ben yaptim zamaninda. Ama senin gibi ne idügü belirsiz insanlara da yedirmem Terimi.
Simdi bos yapma yol al usluca Forumda takil insanlari germeden.

Taa ilk nobette yazmıştım bu yönetim kimseyi getiremez boşuna kendinizi hirpalamayin diye ayın kaçı oldu kac nöbet açıldı kapandı halen isyana devam ediyorsunuz başta beklentiye girmeyecektiniz bu saatten sonra zaten transfer yapıp kulübün parasını car cur etmesin bu beceriksizler bir şekilde ligi tamamlayacağız böyle zaten samp olamayacagiz
apo çıkıp anlaştığımız 2 oyuncu var diyene kadar senin gibi düşünüyordum ben de
kandırıldık

Evet sanırım ifşa vakti. Can büyük,şerafettin koç,şerafettin şerifoğlu,melih peker,melih akan,semih ağlar. Bu gibi tipleri kale almayınız. Forumda her olumsuz haberde ortaya çıkan tiplerdir. Ara sıra terim düşmanlığı yapıp kendilerini tatmin ederler. Futbol bilgisinden noksan şahıslardır bilginize.
Tekrarlıyorum muhattap almayınız kendi kendilerine yok olup giderler.

Evet sanırım ifşa vakti. Can büyük,şerafettin koç,şerafettin şerifoğlu,melih peker,melih akan,semih ağlar. Bu gibi tipleri kale almayınız. Forumda her olumsuz haberde ortaya çıkan tiplerdir. Ara sıra terim düşmanlığı yapıp kendilerini tatmin ederler. Futbol bilgisinden noksan şahıslardır bilginize.
Beni de yazmış kerkenez terim düşmanı diye ?

Hayırdır sen kendini ne sanıyorsun da burada böyle ithamlarda bulunabileceğini düşünüyorsun hırbo.

Sadece senin gibi tipler gibi hocayı sorgusuz sualsiz yalamıyoruz diye Terim düşmanı oluyoruz burada. Bu kadar kolay bazı şeyler işte.

sent via GSC

Allah Bu yönetimin bin belasini Versin yeter lan.

Kamp baslamadan gelecek dediniz gelmedi.

Kampa katilacak dediniz gelmedi.

Leipzig maçinda kadroda olacak dediniz olmadi.

Haftaya sezon basliyor.

Geçmis olsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayırdır sen kendini ne sanıyorsun da burada böyle ithamlarda bulunabileceğini düşünüyorsun hırbo.

Sadece senin gibi tipler gibi hocayı sorgusuz sualsiz yalamıyoruz diye Terim düşmanı oluyoruz burada. Bu kadar kolay bazı şeyler işte.

sent via GSC
Şeyimde bile değil, kendi kendine takılıyor :)

ey haddini bilmezler siz kimsinizki şahısları büyük GALATASARAYIN üzerinde gösterme cüretinde bulunuyorsunuz,siz GALATASARAYIN düşmanısınız...

Çok komik adamlar ya ciddiye alındıklarını sanıyorlar :ROFLMAO::ROFLMAO:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt