- 12 Aralık 2018
- 1.376
- 934
- 608
Sosyal medyada millet dalgaya aldı bizi.Nizipli ve Şöfer sağolsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen bomboş bir admasın muhtemelen Galatasaraylıda değilsin olsan olsan en iyi ihtimal terimspolu olursun büyük GALATASARAY 2007-2008 sezonunda hocasız şampiyon olmuşdur senin bundan dahi haberin yokdur sanada bir büyük yusuf sillesi patlatayım ve yıkıl karşımdan ..
Insallah ama sanmiyorum. 1 sene daha kontrati var gibiUmarım bu 19 ocağa kadar sözleşmesi olduğu içindir..
apo çıkıp anlaştığımız 2 oyuncu var diyene kadar senin gibi düşünüyordum ben deTaa ilk nobette yazmıştım bu yönetim kimseyi getiremez boşuna kendinizi hirpalamayin diye ayın kaçı oldu kac nöbet açıldı kapandı halen isyana devam ediyorsunuz başta beklentiye girmeyecektiniz bu saatten sonra zaten transfer yapıp kulübün parasını car cur etmesin bu beceriksizler bir şekilde ligi tamamlayacağız böyle zaten samp olamayacagiz
senin canın belli ki tıpkı avatarında altta kalan kedinin haiz kaldığı cinsel duyguları istiyor şero efendievlat sen ancak tutmayın beni derken aman tutun beni diye yalvarırsın...akıllı ol..
Tekrarlıyorum muhattap almayınız kendi kendilerine yok olup giderler.Evet sanırım ifşa vakti. Can büyük,şerafettin koç,şerafettin şerifoğlu,melih peker,melih akan,semih ağlar. Bu gibi tipleri kale almayınız. Forumda her olumsuz haberde ortaya çıkan tiplerdir. Ara sıra terim düşmanlığı yapıp kendilerini tatmin ederler. Futbol bilgisinden noksan şahıslardır bilginize.

Beni de yazmış kerkenez terim düşmanı diye ?Evet sanırım ifşa vakti. Can büyük,şerafettin koç,şerafettin şerifoğlu,melih peker,melih akan,semih ağlar. Bu gibi tipleri kale almayınız. Forumda her olumsuz haberde ortaya çıkan tiplerdir. Ara sıra terim düşmanlığı yapıp kendilerini tatmin ederler. Futbol bilgisinden noksan şahıslardır bilginize.
Evet sanırım ifşa vakti. Can büyük,şerafettin koç,şerafettin şerifoğlu,melih peker,melih akan,semih ağlar. Bu gibi tipleri kale almayınız. Forumda her olumsuz haberde ortaya çıkan tiplerdir. Ara sıra terim düşmanlığı yapıp kendilerini tatmin ederler. Futbol bilgisinden noksan şahıslardır bilginize.
%85 yetmez bana.
Ben 100% istiyorum.
sent via GSC

Şeyimde bile değil, kendi kendine takılıyorHayırdır sen kendini ne sanıyorsun da burada böyle ithamlarda bulunabileceğini düşünüyorsun hırbo.
Sadece senin gibi tipler gibi hocayı sorgusuz sualsiz yalamıyoruz diye Terim düşmanı oluyoruz burada. Bu kadar kolay bazı şeyler işte.
sent via GSC